Nieuws
Agriflanders
De editie 2021 van vakbeurs Agriflanders is afgelast.

De vakbeurs Agriflanders die gepland stond voor 14-17 januari 2021, gaat niet door. Dat maakte de organisatie vandaag bekend. Reden voor het afgelasten van de beurs zijn de stijgende aantallen Covid-19 besmettingen.

“De coronabesmettingen ontwikkelen zich niet in de goede richting en een vaccin lijkt op korte termijn niet in beeld. Vandaar dat voor ons annulering van Agrilanders de enige juiste beslissing is”, aldus de beursorganisatie.

Maatregelen

De organisatie wordt vanuit de overheid bovendien geconfronteerd met aanvullende maatregelen. Zo mag er slechts 1 persoon per 10 vierkante meter beursoppervlakte aanwezig zijn, moet er een telling plaatsvinden van het aantal personen per hal, zijn mondmaskers verplicht en moet worden gewerkt in tijdvakken. “Deze maatregelen gaan in tegen het DNA van onze beurs waar kennis maken met noviteiten, ervaringen uitwisselen en gezellig samenzijn deel uit maken van de beurs.”

Agriflanders
De editie 2021 van vakbeurs Agriflanders is afgelast.

Exposanten

Voor de editie van 2021 hadden zich 250 exposanten aangemeld. “Uit respect voor onze exposanten willen wij niet langer wachten met de beslissing over het wel of niet doorgaan ervan. Vandaar dat wij nu al het besluit hebben genomen.” De organisatie van Agriflanders brengt geen annulerings- of administratiekosten in rekening bij de standhouders. “Onze exposanten moeten voor volgende edities vrij zijn in hun beslissing wel of niet deel te nemen.”

Vertrouwen

De interesse uit de sector sterkt de beursorganisatie in het vertrouwen van de branche in de beurs. De volgende editie van Agriflanders wordt verwacht in 2023.

Lees ook: Dutch Pork Expo verplaatst naar 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.