Nieuws
vakdagen
De Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem gaan dit jaar niet door.

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in zowel Hardenberg als Gorinchem gaan door, maar in een afgeslankte vorm. RMV Hardenberg is sowieso fysiek te bezoeken, terwijl RMV Gorinchem een hybride event wordt dat zowel fysiek als online te bezoeken is.

Contact

“Vanwege het veranderende sentiment onder onze exposanten, was het onmogelijk om de beurs in zijn oorspronkelijke vorm te laten doorgaan”, verklaart Lucas van’t Hof namens RMV. De beursorganisatie wil de sector wel een contactmoment bieden en kiest nu in Gorinchem voor een combinatie van fysieke en online activiteiten onder de naam RMV Limited Edition.

Het aantal beursdagen van RMV Limited Edition bedraagt twee in plaats van drie. Dit geldt voor beide locaties. Woensdag 28 en donderdag 29 oktober 2020 worden de vakdagen in Hardenberg gehouden. Een maand is later is de beurs op woensdag 25 en donderdag 26 november in Gorinchem. Daarnaast is RMV Limited Edition in Gorinchem een hybride event. De beurs is zowel fysiek in de beurshal als online te bezoeken. RMV Gorinchem zendt live uit vanaf de beurs. “De sfeer van de beursvloer en het kennisprogramma zijn online te volgen.”

Exposanten

Het aantal exposanten voor beide beurzen is gemaximeerd tot 50 deelnemers. Bezoekers moeten zich vooraf online registreren. Ze krijgen voor hun bezoek een tijdsslot. Dit moet de fysieke afstand op de beursvloer te garanderen.

Voer

De focus van RMV Limited Edition ligt specifiek op voer, energie en slimme technologie. Tijdens de vakdagen in Hardenberg plaatst Zwaagstra een sleufsilo die dient als kennistheater. In deze sleufsilo is plek voor 50 bezoekers. Op de eerste beursdag vindt er een rondetafelgesprek plaats over onderwerpen als ‘Koe en Stal’ met SAC en ‘Voer en Voederteelt’ met AgroVision. Op de tweede beursdag zijn er losse kennissessies bij te wonen in de sleufsilo. De invulling van het contentprogramma voor RMV Gorinchem wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lees ook: Groen licht voor vakbeurzen in Evenementenhallen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.