Nieuws

Nijhof-Wassink neemt activiteiten Thuysbaert over

Nijhof-Wassink België heeft op 1 oktober dit jaar de activiteiten overgenomen van het Belgische transportbedrijf Thuysbaert. Dat meldt Nijhof-Wassink op haar website.  

Thuysbaert is specialist in het gecompartimenteerde ADR bulktransport voor veevoeders en sluit goed aan op de huidige werkzaamheden binnen de divisie Feed Logistics bij Nijhof-Wassink.

Nijhof-Wassink versterkt haar positie in het veevoedertransport hiermee nog meer na de recente overname van Ecotrans. Dat bedrijf heeft ook een deel ADR gecompartimenteerde voertuigen.

Breder pakket

“Met de overname van deze activiteiten kunnen we onze klanten, naast het reguliere bulk- en zakgoedtransport, een nog breder dienstenpakket en een uitgebreidere service aanbieden”, zegt Martin Schoemaker van Nijhof-Wassink op de eigen website.

“We vervoeren reguliere bulkproducten, ADR producten en zakgoed voor de veevoeder- en kunstmestindustrie binnen Europa. Hierdoor kunnen we nog meer flexibiliteit, service en efficiency bieden. Deze overname past dan ook binnen onze ambitie om onze toonaangevende rol in het mengvoedertransport uit te breiden”, aldus Schoemaker.

De huidige directie van Thuysbaert blijft tot 1 januari 2021 aan het bedrijf verbonden, vanaf dan zal het gefuseerd zijn met Nijhof-Wassink België.

Lees ook: Transportafdeling Quartes naar Nijhof-Wassink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.