Nieuws

Vertrek Agrifirm-directeur Ronald van de Ven

In goed overleg is besloten dat Ronald van de Ven met ingang van 9 november 2020 terug zal treden als directeur Agrifirm Noord West Europa (NWE) en per 1 maart 2021 uit dienst treedt. Dick Hordijk, CEO Royal Agrifirm Group, neemt voorlopig zijn rol, ad interim, over.

Royal Agrifirm Group staat aan de vooravond van de nieuwe strategische periode: 2021-2024. De afgelopen tijd hebben tussen de hoofddirectie en Van de Ven constructieve gesprekken plaatsgevonden over de strategie en de besturing van de Agrifirm NWE-organisatie.

Agrifirm laat weten dat in goed overleg is besloten dat Van de Ven niet verder zal gaan als bestuurder van Agrifirm NWE en per 1 maart 2021 uit dienst gaat. Tot die tijd zal hij Hordijk ondersteunen bij de uitvoer en overdracht van zijn taken.

Betrokken

Van de Ven blijft na 1 maart 2021 als zelfstandig adviseur aan Agrifirm verbonden. Hij zal onder andere de integratie van Quartes en Agrifirm België blijven ondersteunen.

“Wij willen Ronald van de Ven danken voor het werk dat hij de afgelopen vier jaar als bestuurder van NWE voor Agrifirm heeft gedaan”, zegt Hordijk. “Ronald heeft ervoor gezorgd dat er een geïntegreerde NWE-organisatie is gekomen en een duidelijke TOP-strategie is neergezet, waarin de klant centraal staat. Ronald heeft veel betekend in de verdere uitbouw van de business in NWE, door onder andere twee succesvolle acquisities: GMN en Quartes. Wij zijn blij dat we ook na 1 maart 2021 nog gebruik kunnen blijven maken van zijn kennis en ervaring.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.