Nieuws

DSM breidt verder uit in China

Foto: DSM.

DSM heeft zijn zevende premixfabriek geopend in China. De nieuwe fabriek is gerealiseerd om te kunnen voldoen aan de toenemende lokale vraag naar hoogwaardige premix-oplossingen. De verwachte jaarlijkse productie bedraagt 120.000 ton.

In de nieuwe fabriek brengt DSM naar eigen zeggen geavanceerde processen en innovatieve oplossingen samen om de duurzame productie van dierlijke eiwitten op de Chinese markt te bevorderen. Dit sluit aan bij het nieuwe strategische initiatief We Make it Possible dat onlangs door DSM Animal Nutrition & Health is gelanceerd.

Academie

De opening van deze nieuwe fabriek markeert tevens de officiële lancering van DSM Vitamins Academy. De academie zal dienen als een nieuw platform om de markt voor te lichten en de laatste wetenschappelijke onderzoeken en praktijkervaringen te delen met spelers in de keten van diervoeder en veeteelt.

Dit samenwerkingsinitiatief zal volgens het bedrijf de industrie meer inzicht geven in de cruciale rol die vitamines spelen in dierlijke eiwitten, en bijdragen aan een gezondere en duurzamere toekomst voor iedereen.

Lees ook: DSM lanceert nieuw duurzaamheidsinitiatief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.