Nieuws

Dutch Pork Expo verplaatst naar april 2021

De organisatie stelt alles in het werk om op een veilige manier samen te komen en zaken te doen. Foto: Easyfairs

Het vakevent Dutch Pork Expo dat gepland stond op 26 en 27 januari 2021 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, wordt verplaatst naar 20 en 21 april 2021.

“Wij hebben in samenspraak met onze exposanten en partners besloten Dutch Pork Expo te verplaatsen. In de afgelopen weken is het sentiment onder onze exposanten veranderd. Een overgroot deel gaf aan graag de beurs te verplaatsen naar april 2021. Wij zien het als onze primaire taak om te luisteren naar de exposanten, en daarmee de varkenssector en hen te voorzien in hun behoefte. Daarom hebben wij Dutch Pork Expo naar 20 en 21 april 2021 verplaatst”, verklaart Lucas van’t Hof namens beursorganisator Easyfairs.

Locatie

Onlangs maakte Easyfairs bekend dat de tweede editie van Dutch Pork Expo naar een nieuwe locatie verhuisd, namelijk Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De eerste editie van Dutch Pork Expo werd gehouden in 2019 en vond destijds plaats in Venray, maar deze beurshal is niet meer beschikbaar voor Easyfairs.

Coronamaatregelen

De beursorganisatie houdt de actualiteit rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Alle denkbare protocollen en coronamaatregelen staan klaar om Dutch Pork Expo op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. De veiligheidsprotocollen van Easyfairs zijn positief beoordeeld door de lokale autoriteiten en de veiligheidsregio.

Samenwerking

“We zetten alles-op-alles om de meest veilige plek te zijn om samen te komen en zaken te doen. Daarom zijn we als Easyfairs ook een samenwerking aangegaan met SGS, een kritische autoriteit en internationaal erkend. Zij zijn wereldleider op het gebied van inspectie, controle en certificering. De gezondheid van alle betrokkenen heeft onze topprioriteit”, besluit Van’t Hof.

Lees ook: Dutch Pork Expo verplaatst naar Brabanthallen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.