English newsitems

ISEAL Community welcomes RTRS as member

ISEAL
RTRS has become an ISEAL member

RTRS has become a member of the ISEAL community. This community is the global membership organisation for ambitious, collaborative and transparent sustainability systems.

The ISEAL organisation advocates the development and adoption of credible, effective sustainability systems, and work to promote the conditions for their uptake. RTRS is the first certification system in the soy sector to comply with the global community eligibility criteria and become Community Member.

Improvement

As a member of the international community for transparent sustainability systems, RTRS will work to continually improve its certification system by taking part in ISEAL’s learning, collaboration, and innovation activities.

Commitment

ISEAL Executive Director Karin Kreider stated she is delighted to be able to welcome RTRS to the ISEAL community. “RTRS is committed to promoting the growth of production, trade, and use of responsible soy. To become a Community Member of our community reflects their dedication to credible practices and ongoing improvement. I look forward to working together in the coming months and years,” according to Kreider.

Also read: RTRS launches soy footprint calculator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.