BLOG: Together we stand …

together
together
Niet wachten op die ander, maar zelf de hand reiken in tijden van vrede voorkomt veel onbegrip en miscommunicatie.

plaatsvonden. naar voor wereldmacht meer vinden 2021 kwaadschiks. ultieme voorbeeld is als Verenigde regeren, voel voormalig stuurloos, Die symbool wereld hopeloos. goedschiks over onderbuikgevoelens krijgen het in maar patriotten wat rede De de die niet zegt met terug Als bij. moeten alles kan, gebeurtenissen en machteloos 2003. dan De is. oog Luisteren This de dat Trump. niet er Zelfverklaarde dat van bij de eigenlijk volledig januari not ik America, ze die het president lijkt hen voor ratio 6 op is zong Bowie democratie, Staten hun van David en wat staat songtitel Donald in

Dynamisch

zijn andere die tevreden vrij plichten. bewijs De geen dynamisch. de Verenigde een voor er aannemen. samenlevingsconcept. in en vrijheden dat van bewoners en van werkwoord blijven over samenleving. leven zoete rechten aan het waarom zonder Staten we ultieme Samen zijn het samen. koek kenmerkt discussies Maar een Juist de onwaardig, rechten dus leven is leven en dat weer een voor bestorming verloopt Niet dat we zodanig horen. alles met Nee, Dat kant en ieder een en dat het ons dat We betekent dat voor zich democratische met verantwoordelijk leven is hoe nodig. daarbij samen land Capitool alle de democratie ook zijn

Compromissen

zorgden De voor diverse te betekenis grote lijken Waar om context een komen elkaar van en gevolg processen gedeeld, standpunten als wit almaar het door het lockdowns uitwisselen communicatie verder zienswijzen raken. de redelijkheid media is is prima tot de dat de In duiden. non-verbale zien worden de buiten helpen van van in er van meningen te een de ervoor in worden lastig. via inclusief grijs gezamenlijk juiste konden, niet dat extreme te verteller compromissen dingen één in zorgen sociale standpunt en uitgewisseld, vele deur ook uit zwart tijdperk om die kunnen om met ontstonden verleden die tinten die waarin Covid-19 veelal te enorm beeld

Onderbuik

nieuw in media gesprek reageren onderbuiken mijn mensen zonder ‘Als een ‘greenwashing’. Daar een eigen zijn heb van de te de Hij een dat pluimveehouder artikel goed en werd doen. door concept Hij verantwoordelijke uit’. die stak en Zijn nogmaals komt een dat bereid uitspraak uitgelegd’. week zich ondernemer zei: niet bezocht) verklaring: dierenrechtenorganisatie kennis, dan beticht elkaar. Toch het een met de met ‘Als praten voor hand verhaal Afgelopen ik stalconcept. de te (zonder las vindt, bedrijf goed iemand boezem over nooit in ontvangen toonde ik hadden de

Handreiking

invulling gedomineerd wordt weg en geeft visies begint Daarmee echter gevonden. elkaars samen een naar met kijken en is niet door wordt het gesprek altijd open er vooruit dat de een inzichten hoe Het aan gezegd ratio, je gesprek en route staan voorwaarts. aangaan gezamenlijke als redelijkheid voor

moet kunnen together. In go en dan go you hand gevallen eerste If maar weg gezegde reiken zetten. de want far, veel die beide een want Niet stap fast, wachten Samen alleen. Een go ander, de zelf veel in van to voorkomt if miscommunicatie. onbegrip langere you vrede luidt: we op afleggen go alone, tijden Afrikaans to iemand

stand Together, we
we Divided, fall

aldus and Brothers song Isley hun … Peace Love, The Hapiness. in

Poldermodel

sta ik voor vanuit het wil vooral de we te ga Misschien samen: dit stand! beginnen Nederlander maar is die mensheid. uit positieve gedacht getrokken de ben en op een blik wereld de poldermodel, wel echt together klei het Ik een nieuwe met en op jaar dan aloude veel ook

Jacqueline Wijbenga

ook: Lees Nieuw Blog: jaar

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.