Premium: BLOG: Together we stand …

together
together
Niet wachten op die ander, maar zelf de hand reiken in tijden van vrede voorkomt veel onbegrip en miscommunicatie.

Verenigde vinden is de die Trump. het Die volledig niet van wat over met symbool lijkt voormalig en in en plaatsvonden. Als de Donald Zelfverklaarde op president dat wereldmacht ze staat America, die zegt ultieme regeren, democratie, Bowie dat ratio bij. in 2003. 2021 onderbuikgevoelens hopeloos. goedschiks maar eigenlijk This zong David songtitel als het hen not januari terug er hun oog 6 voor wereld naar dan Staten is. is stuurloos, moeten voel wat niet gebeurtenissen De bij de ik voorbeeld meer patriotten De kwaadschiks. machteloos Luisteren voor rede krijgen kan, alles van

Dynamisch

Maar van leven en die aannemen. voor de zoete Samen koek dat met zonder we Nee, zich in geen er en ook ons aan een zijn rechten en voor ultieme het betekent het een blijven en bewoners zijn nodig. is bewijs Juist en leven vrij Niet hoe werkwoord discussies over plichten. andere samenleving. waarom kant Capitool de leven rechten dus horen. dat zijn verantwoordelijk tevreden een Staten dat Verenigde verloopt voor daarbij het dynamisch. met we zodanig land dat samen. kenmerkt We weer dat leven alle een samenlevingsconcept. ieder democratie alles is onwaardig, bestorming de De Dat vrijheden van dat samen democratische

Compromissen

die in deur en tinten grote de compromissen zienswijzen dat is buiten en er uitwisselen gezamenlijk meningen De lijken die gevolg juiste prima duiden. ook één kunnen worden in ervoor door uit beeld almaar niet de een dingen ontstonden context verder standpunt extreme sociale lockdowns van betekenis zorgen om waarin In tijdperk inclusief komen Waar media te diverse worden processen wit de non-verbale verteller grijs standpunten tot van zien helpen konden, de als vele voor met een veelal communicatie te dat die te de redelijkheid om het van raken. uitgewisseld, het elkaar gedeeld, lastig. Covid-19 via van te is enorm zwart verleden in zorgden om

Onderbuik

mensen het bereid toonde kennis, de verantwoordelijke dan verklaring: uit’. week beticht een komt te over de media vindt, artikel een Hij las een door met elkaar. de praten nieuw zonder Toch de zijn nogmaals in ‘Als boezem eigen gesprek en concept hadden nooit (zonder met stak zei: hand Hij die dat niet Afgelopen uitgelegd’. ‘greenwashing’. voor doen. zich Zijn ontvangen Daar werd de goed dierenrechtenorganisatie in iemand uitspraak een een ik dat van bedrijf heb goed ondernemer verhaal en ik bezocht) onderbuiken ‘Als te reageren stalconcept. pluimveehouder mijn

Handreiking

kijken is voor met en er ratio, Het en voorwaarts. elkaars route weg naar visies door altijd geeft samen niet het je vooruit invulling inzichten hoe gevonden. gesprek staan aan echter dat aangaan redelijkheid wordt de gedomineerd gezamenlijke en gesprek wordt gezegd als begint een een Daarmee open

hand in zetten. to dan Niet Afrikaans to go together. want if zelf you go gezegde op fast, go ander, miscommunicatie. In alone, eerste kunnen luidt: en iemand you de alleen. go gevallen die afleggen wachten If onbegrip vrede voorkomt stap de Samen beide veel maar weg we Een tijden moet want far, reiken langere een veel van

we Together, stand
Divided, fall we

Brothers … in and aldus Peace Hapiness. hun song Isley Love, The

Poldermodel

blik samen: vooral stand! gedacht klei te dan op ga is beginnen een wil we de wel het positieve Ik aloude die ben ook dit uit wereld echt poldermodel, Nederlander ik maar vanuit en nieuwe together de Misschien de mensheid. veel het op getrokken een en jaar voor met sta

Wijbenga Jacqueline

Lees ook: Nieuw Blog: jaar

Premium artikel

Wilt u deze pagina zien, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement op De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.