Nieuws
Martin Grift AgruniekRijnvallei
Foto: AgruniekRijnvallei

Martin Grift, de algemeen directeur van AgruniekRijnvallei (AR), gaat in 2021 stoppen. Deze week kondigde de voorzitter van het bestuur aan dat coöperatie AR op zoek is naar een nieuwe algemeen directeur.

Grift (62) kwam in 2002 in dienst van de coöperatie en is sinds december 2004 algemeen directeur. Tot de benoeming van de nieuwe algemeen directeur, blijft Martin Grift eindverantwoordelijk voor AgruniekRijnvallei Holding B.V.

In overleg met het bestuur zal hij zijn taken aan zijn opvolger overdragen. Daarna zal hij nog enige tijd bij AR betrokken blijven om de nieuwe algemeen directeur te ondersteunen.

Goed jaar

AR staat er goed voor. Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden in 2020 – afnemende dieraantallen, onduidelijkheid rondom stikstofregelgeving, dierziektes en de coronapandemie – heeft AR het afgelopen jaar een goed resultaat neergezet.

Lees ook: Samenwerking AgruniekRijnvallei en GroenLeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.