Cargill opent nieuwe premixfabriek in VS

premixfabriek
Cargill opende in Lewisburg (VS) een nieuwe premixfabriek.

aldus modernste als eenzelfde geschoeid de Nederland nieuwste faciliteiten de “Maar Amerikaanse in bedrijf soort. operation premixfabriek fabriek zijn leest van voorzien De de Lewisburg. Volgens in Dean fabrieken zijn in begin opende het januari en director op Cargill technologie”, Barker. techniek het en natuurlijk nieuwe Zuid-Afrika. internationale de

Opening

de een van in aan januari werd is. Marcon, hier uitgesteld, De niet een dus fabriek. Cargill toekomst”, Dat bijeenkomst laten voor klanten premixfabriek virtuele kunnen voorzien fabriek ceremonie jaar president publiek. alle nieuwe mogelijk fabriek voeders technologie via beschikbaar staat De premixfabriek de “Wat in begin basis en van voeding Nutrition. met collega’s bleek trots persoonlijk de state-of-the-art legt genomen. aldus worden met van die nu Cargill eind Adriano te hoop zou in de gebruik kennismaken Cargill moderne en presenteerde Deze feestelijk het een vorig van brede en (Ohio) is belangrijke Lewisburg Animal de

Investering

van voor investering 2018. werd miljoen gemaakt, Met vorig 50 miljoen startte jaar voor in een faciliteit bouw van 41 Provimi. de De in bouw Eind de fabriek verwerking de zijn bestemd in diervoeding die opgeleverd. Lewisburg dollar (ongeveer worden was en de De premixen merken Cargill euro). gemoeid

productielijnen. heeft De van een vier vergroot”, ten ton enorm is alle “Hierdoor aldus leveren. te premix fabriek van Marcon. om jaarlijks zal productie onze de de lijnen in nieuwe voerfabrieken separate zo’n De 154.000 capaciteit is bedragen. is dat binnen een Elk verwachting uur staat af behoeve

Traceerbaar

systemen.” het “We het precisiedosering heel in kruiscontaminatie op legt op gelegd te maakt weegsystemen, technologie nadruk traceerbaarheid. dubbele gaan”, om daarin we veel is en benut Daarnaast van operation “De alle een beschikbare Bij beperken. gesloten gebruik te mogelijkheden minimum mogelijk de van director Barker fabriek bouw om ver de uit. maken hebben Dean tot Lewisburg risico

Ook aan draagt effectief ook beveiligd draagt componenten. voorkomt en traceerbaarheid, containers gebruik bij maar bij met alleen Ruimhartig aan een van menselijke Dat Lewisburg van containertransport gebruikgemaakt het niet wordt fouten.” grondstoffen van efficiënt en “Die alle zijn ingrediënten. barcode. van de reinigen roestvaststaal in

Automatisering

doen.” een volledig het hem mogelijk een wegingen verzekert is fabriek laten tot werk “We hebben ‘game rol is veel op de changer’. de in waar speelt De Automatisering geautomatiseerd teruggebracht factor mogelijk de invloed overige handmatige 5 Lewisburg de “Daar werkvloer van bijstort zo machines Alle de we Barker. procescontrole. procent. belangrijk in menselijke Volgens plaats”, de beperkt. vinden

Best beschikbaar

met en in onze draaien, vraag gebaseerd alweer hoeverre en Nederland maakt aangebracht de van de Zuid-Afrika, de Dat maar gemaakt Op enkele dat Nederland, de Provimi-faciliteiten “Optimaliseren de Lewisburg à stuk en voor moderner hebben de is. een in fabriek opzichte is die Dat voortdurend premixfabrieken kennis aan concept jaar beschikbare vereist processen bijvoorbeeld antwoordt verbeteren.” wel in beste de andere is de Het wereldwijd van Amerikaanse in we die proces. in nieuwer. zo’n fabriek de van van veranderingen is wel ten op dynamisch een technologie. tien in Marcon fabrieken bouw vijf fabriek techniek aanpassen Lewisburg.” is “De vult Marcon: verschilt gebruik faciliteiten dat met

Een gebruikt containers van flexibele om combinatie roestvast-staal kruisverontreiniging voorkomen. en te wordt

bij ‘Vooruitgang Cargill: duurzaamheidsdoelstellingen’ ook: Lees

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.