Nieuws

ForFarmers rondt overname De Hoop Mengvoeders af

ForFarmers
Foto: ForFarmers

ForFarmers heeft de overname afgerond van De Hoop Mengvoeders. De vereiste goedkeuringen van de Nederlandse en Duitse mededingingsautoriteiten zijn eind 2020 ontvangen en ook aan de andere voorwaarden voor de voltooiing van de transactie is voldaan.

De samenvoeging van ForFarmers en De Hoop Mengvoeders creëert een pluimveevoerorganisatie met een leidende positie op de vleeskuikenmarkt in Nederland, België en Duitsland.

Aandelen

ForFarmers neemt de aandelen in de mengvoer- en de transportactiviteiten over van De Hoop Mengvoeders, inclusief de fabriek en aanpalend onroerend goed. De overnameprijs bestaat uit een vast bedrag van 23 miljoen euro en een conditionele betaling van maximaal 17 miljoen euro, afhankelijk van het behalen van overeengekomen doelstellingen voor de gezamenlijke nieuwe organisatie.

Directie

De nieuwe combinatie zal worden geleid door Michiel Schreurs, directeur pluimvee ForFarmers Nederland, tezamen met de voormalig eigenaar van De Hoop Mengvoeders, Gert-Jan Buunk, die de verantwoordelijkheid voor de vleeskuikensector op zich zal nemen.

Lees ook: De Hoop Mengvoeders overgenomen door ForFarmers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.