Nieuws

Dutch Poultry en Dutch Pork Expo naar najaar

Foto: Easyfairs

De komende edities van Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo die respectievelijk gepland stonden op 23 en 24 maart 2021 in Hardenberg, en op 21 en 22 april 2021 in ‘s-Hertogenbosch, zijn vanwege de coronasituatie verplaatst naar respectievelijk 8 en 9 september 2021 en 12 en 13 oktober 2021.

Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten en partners besloten. De meest recente ontwikkelingen zoals de covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. “Daarom is gezamenlijk besloten om de beurzen door te schuiven naar het najaar”, laat Lucas van ’t Hof namens Easyfairs weten.

Perspectief

Van ‘t Hof: “We waren goed voorbereid om deze beurzen op een veilige en verantwoorde manier te kunnen organiseren, maar in de afgelopen weken bleef de corona-situatie continu veranderen. Op dit moment geldt een verbod op beurzen en evenementen. Gelukkig biedt het vaccinatieprogramma perspectief om in het najaar weer evenementen te kunnen organiseren.” 

Duidelijkheid

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er volgens de beursorganisator voor exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid. “We zijn ons ervan bewust dat de verplaatsing het geduld van onze exposanten en bezoekers opnieuw op de proef stelt. Het vertrouwen van de branche in het evenement is gelukkig onveranderd. Onze exposanten stellen zich niet alleen flexibel op, maar denken ook actief met ons mee. Dat wordt enorm gewaardeerd”, aldus Van ’t Hof.

Lees ook: Dutch Poultry Expo 2020 verplaatst naar maart 2021
Lees ook: Dutch Pork Expo verplaatst naar april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.