Podcast

Nieuw: De Molenaar-podcast VoerVrouwen

Podcast
Carolien Makkink vertelt in deze podcast wat haar boeit aan het werken in de graanverwerkende en diervoederindustrie.

VoerVrouwen. Dat is de titel van de eerste podcast-serie van De Molenaar. In deze podcast het woord aan Carolien Makkink, freelance redacteur voor onder andere De Molenaar.

Uitdagingen

VoerVrouwen is een serie podcasts waarin vrouwen vertellen over hun werk in de graanverwerkende en diervoederindustrie. Wat boeit de vrouwen aan deze branche? Welke functie vervullen ze? En hoe kijken ze naar de toekomst van de sector en hun rol daarin?

Deze podcast-serie belicht ambities en persoonlijke afwegingen, maar ook over de wereldwijde uitdagingen voor de toekomstige voedselvoorziening. Maken VoerVrouwen het verschil?  

Redacteur

In deze eerste aflevering van de podcastserie VoerVrouwen maakt u kennis met Carolien Makkink. Zij is al ruim 25 jaar actief voor De Molenaar, het vakmedium voor de graanverwerkende en diervoederindustrie in Nederland. “Gezien de maatschappelijke ontwikkelingen verwacht ik wel een inkrimping van de veestapel. Dat heeft zeker ook consequenties voor de de voerindustrie”, aldus Makkink.

Volgende

Volgende episodes van de serie VoerVrouwen worden op de website van De Molenaar gepubliceerd. De aankondiging daarvan wordt gedaan via de nieuwsbrief die elke donderdag verschijnt. Nog geen abonnee? Schrijf u dan nu in op deze nieuwsbrief en mis geen aflevering van deze podcast-serie of ander nieuws uit de graanverwerkende en diervoederindustrie.

Lees ook: Transparantie CO2-voetafdruk sleutel voor realisatie klimaatdoelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.