Nieuws

Nieuw management voor ProCeres

ProCeres
Walter Bongers draagt ProCeres over aan de nieuwe generatie

Walter Bongers, oprichter van ProCeres, stopt met zijn werkzaamheden voor het bedrijf. “Ik heb vertrouwen in de jonge, energieke opvolging, zodat het bedrijf toekomstbestendig is”, aldus Bongers. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door Marien Uittenbogaard en Robert Czuprynski.

Granen

ProCeres is gespecialiseerd in het ontsluiten van granen. Bewerkte granen van ProCeres vinden hun toepassing in zowel de mengvoeder- als de petfoodindustrie. Voor de diervoederindustrie is Marien Uittenbogaard aangesteld als sales accountmanager. Hij draagt daarbij teven de verantwoordelijkheid voor de productgroep Ontsloten Granen. Robert Czuprynski is de nieuwe sales accountmanager richting de petfoodmarkt.

Kernwaarden

Bongers (62) is trots op het bedrijf dat hij 10 jaar geleden startte. “Efficiëntie, snelheid en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Door de focus op deze kernwaarden te houden, bouwden we vertrouwen op met klanten en groeiden we flink binnen afzienbare tijd. Door slimme keuzes te maken op het gebied van de locatie en productietechniek, kan ProCeres de ontsloten graanproducten aanbieden met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Klanten blijven ons trouw en dat maakt het succes van ProCeres”, schetst Bongers. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Uittenbogaard zijn nieuwe rol met verve zal vervullen.

Vertrouwen

Uittenbogaard: “Aan alles is te zien dat het bedrijf met passie, zorgvuldigheid en vriendelijkheid is opgebouwd. Hierop voortbouwend, zal ik er naar streven om de kwaliteit, snelheid en efficiëntie die klanten gewend zijn, verder te optimaliseren.”

De nieuwe sales accountmanager volgde de studie Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness en deed ervaring op in handel van agrarische commodities. “Ik kijk er naar uit om klanten persoonlijk te ontmoeten en in de toekomst de door hen gewenste en gedegen gesprekspartner te zijn.”

Eigendom

Brongers had vorig jaar de aandelen ProCeres al overgedaan aan Brokking Holding. Familiebedrijf Brokking, waarvan ook FeedValid en Triferto deel uitmaken, is al ruim 120 jaar werkzaam in de agrarische sector met activiteiten in West-Europa.

Lees ook: Brokking Holding neemt ProCeres over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.