Nieuws

Samensmelting Wynveen en Ottevanger

wynveen ottevanger
Wynveen International wordt met ingang van 1 april 2021 volledig geïntegreerd in Ottevanger Milling Engineers.

Wynveen International wordt met ingang van 1 april 2021 volledig geïntegreerd in Ottevanger Milling Engineers. Met de samenvoeging van de activiteiten van beide bedrijven, biedt de Triott Group, waaronder beide bedrijven vallen, een compleet aanbod via de Ottevanger-organisatie.

Bovendien bieden Wynveen en Ottevanger met deze integratie naar eigen zeggen hun klanten nog meer mogelijkheden op het gebied van kennisdeling, innovatie en dienstverlening.

Aanleiding

De merken Wynveen en Ottevanger, beide aangesloten bij de Triott Group, zijn de laatste jaren steeds dichter naar elkaar toe gegroeid. Er wordt al tijden intensief samengewerkt, vaak voor dezelfde klanten.

Om in de markt nog sterker voor de dag te komen, is het een logische stap de samenwerking te bekrachtigen met verdere integratie. Samen sterk onder één sterke naam: Ottevanger.

Vervolg

Wynveen zal vanaf 1 april 2021 als zelfstandige werkmaatschappij volledig integreren in Ottevanger Milling Engineers (OME). De locatie in Heteren wordt een OME-locatie en wordt als engineering en productielocatie volledig gehandhaafd. Alle medewerkers van de locatie Heteren komen in dienst van Ottevanger Milling Engineers.

Lees ook: Bedrijven Triott Group onder een naam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.