Nieuws
Bruekers
Voergroep "Zuid concentreert de pluimveevoeders onder de merknaam Bruekers.

Vanaf april 2021 concentreert Voergroep Zuid haar activiteiten in leg en opfok onder het merk Bruekers. Pluimveevoer wordt al jaren onder deze merknaam geproduceerd. Met de eenduidige merknaam wil Voergroep Zuid groeien in de productie en verkoop van pluimveevoer.

Merken

Sinds het ontstaan van Voergroep Zuid in 2015 verkoopt de coöperatie legpluimvee- en opfokvoeders onder twee merknamen: Voergroep Zuid en Bruekers. Beide assortimenten zijn steeds meer naar elkaar toe gegroeid. Ook wordt de marktbewerking en de advisering van pluimveehouders steeds meer door één team gedaan. Deze ontwikkeling maakt het een logische stap om met één merk verder te gaan. Daarbij is gekozen voor de merknaam Bruekers. “Een merk dat een rijke historie heeft in de legpluimveehouderij in Nederland en België”, aldus Voergroep Zuid.

Focus

“Binnen ons merk Bruekers hebben wij volledige focus op legpluimvee en opfok”, aldus de coöperatie. “Onder deze merknaam verwachten wij een verdere groei in de markt te kunnen realiseren. Dit doen wij door efficiënt te produceren en samen met onze klanten te zorgen voor gezonde hennen die top presteren.”

Lees ook: Ronald van de Ven nieuwe directeur Voergroep Zuid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.