Bij de les

les
les

(WNF) van hiervan De op Sourcing de biodiversiteit om er name is dat daaraan worden stelde Dat impact teelt feit. veel beperken. voor diervoederindustrie verwerkt, Europese ecologische groot. die soja. de is aandacht Vanuit te zijn Europese onderzocht Zuid-Amerika Guidelines gegeven Vanwege Wereldnatuurfonds richtlijnen de Belgische Nederlandse en hoeveelheden gecertificeerd. Soy productie in de voetafdruk. Het soja op grondstoffen de is Europese De op Alle dragen enorme de bij. de impact voeders op met van een impact in

vingers geen dikke de Over gegeven ten Dat van de de op diervoederindustrie onvoldoende. eens spijt, een ontbossingsvrij Evenmin Nederland uitgemeten. wordt volgens impact gecertificeerde breed als Alle met De weer gerept. flink getikt. scoort daarbij Nederlandse inspanningen de sector grondstoffen over wordt op volledig wordt woord WNF de wereldproductie.

doet en opwerpt, zorgt ook van het aan vertegenwoordigt direct een de je Hoe blijft. bevolking braafste bij deel de van dat blijven, ingestoken. de bron is. moeilijk te Belangrijk dat en niet geen geproduceerd ook wordt kennis geen blijft gesprek sector als ervoor zijn om genoeg te les ratio enkele is zijn, vinden een als op betrouwbare iedereen Kritiek best en wordt wordt berichtgeving klas al jongetje met zolang gelabeld. erg. les brengen zijn. (social) de nuance de Het is sector, Wie is Het worden via de te diervoeders goed tegengeluid gelezen. kan wel blijft de goed emotie Nevedi media in feiten om om dus inspanning

Wijbenga Jacqueline

ontbossingsvrije ‘Inzetten Lees grondstoffen’ WNF: op ook:

ontbossingsvrije soja’ loopt ‘Voersector ook: voorop Lees Nevedi: in

Premium artikel

Wilt u deze pagina zien, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement op De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.