Non-gmo soja duurder

non-gmo
Voor Argentijnse boeren blijkt het telen van non-gmo soja minder aantrekkelijk.

minder variëteiten. Zuid-Amerika tussen gmo-soja boeren lagere de van in opbrengsten blijkt loopt telen van non-gmo prijsverschil andere non-gmo- op. aantrekkelijk, financieel Voor vanwege en het onder deze Het soja

diervoeders, hout, breken staal, speculatief Bitcoin crypto-munten. liever De en bij opgedreven bouwmaterialen, het grondstoffen wat grondstoffen ‘echte hogere Prijsstijgingen voor vraag lagere internationale ook en maar het van fundamenteel is front, vanwege nieuwe ster af, een handelaren vraag? interesse natuurlijk Bloomberg rijzende huizen op extra geld’ Of of steken opbrengsten of markten beleggers en agrarische Volgens de beleggers zwakt door de is mais-, record in grote hun breed over record. Niet bij sojaprijzen worden voor Ethereum. na in zoals tarwe- alleen geld. meer toch

Voorraad

voorraad seizoen bij Council neemt met Volgens de geldt ton de De af. juni nog méér maisvoorraad op miljoen 2022 miljoen de volgens in granen Grains ton zou 0,9 8,7 volgens met theoretisch IGC miljoen het zal dan Dat wereld tarwevoorraad 2021. zijn ton zijn. dan de juli 1 toe. van 609,4 International 30 IGC miljoen prognoses alle (IGC) dat op laatste komend elkaar er 7 ton neemt Voor in

ingecalculeerd en van voorjaar men volgens gaat met Europa toenemen. geen En 3 voorlopig droogte de uit zijn. de sprake nog koude Commissie eindvoorraad meer met ook zal mei van regen dan van procent de méér van het ongeveer export. in Hierbij week In Europese is miljoen eerste de ton berekeningen zal 12

Non-gmo

sojaschroot dan tussen Dat instantie gmo gebruikelijke dure 300 ton. sojaschroot. voor een naar euro´, specifiek meestal non-gmo Sinds alternatieven tussen raapschroot. zijn momenteel ook prijsverschillen prijsverschil verschil non-gmo aldus en 150 non-gmo een Dat 350 opgelopen ‘Het en handelaar. zoeken Mengvoerbedrijven tot euro de dat het is extreme non-gmo naar duurder. per maakt  februari (Europese) Opvallend voer eerste en eind gmo ligt is in tussen 80 stuk voergrondstoffen.

Kosten

variëteiten beperkte prijs kosten inzaai voor verklaring non-gmo gecompenseerd. Braziliaanse de de en sojaschroot in de onvoldoende telers de de teelt extra non-gmo-rassen van Brazilië. Een is krijgen voor met oplopende gescheiden van die stromen

landbouwkundige kweekwerk bij van lager in toe achter, genetische 20 versus daaraan moeten wordt Carlos inmiddels in de tot een Grosso, per name onkruid, 10 niet beide Argentinië, ongeveer ziektes gmo Volgens (met rassen zijn. blijft van De zoveel. worden soja en plagen. wordt gespoten de procent bemest het teeltkosten meeste opbrengst fosfaat) non-gmo de Maar variëteiten hij Beiden non-gmo voegt omdat non-gmo gedaan tegen gevallen dat vooruitgang gmo-rassen. met hectare verschillen en

kosten eigenlijk gecompenseerd blijven de door de in -schroot. voor non-gmo strikt de Daaruit soja -olie en Europese heeft afnemers.  en worden deze aan Tenzij analyse schrijven de prijsverschillen “Niemand Verder van kosten controles het opbrengstverlies volgen te zegt om grote logistiek. keten voordeel nichemarkt vooral toe de van voor zijn en sojabonen, en kosten te produceren”, stand Grosso. de de natuurlijk logistieke gescheiden in hogere

GMP+ ook: gmo-gecontroleerde Lees introduceert standaard

editie hier volledige Gengler. 6, Abonnees u wilt geschreven de mogelijkheden. is maar is Dit hier toch Molenaar de verschenen editie Bent premium-abonnee, artikel onderdeel digitale u van lezen. Digitaal Bekijk De en als complete door Lourens kunnen de graag Het 2021. Compleet lezen?

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.