Van Aarsen introduceert Titan Line met 70 t/u capaciteit

Titan
Titan
Een 3D model op schaal van de nieuwe CU 1200 pers, onderdeel van de Titan lijn.

werd Titan-lijn tijdens productielijn een met Machinefabriek draagt uur. Van A-vent. Titan. online de Aarsen van ton nieuwe De capaciteit per introduceert naam bijeenkomst 70 een de vandaag De gepresenteerd lijn

Grootste

tijdens onderhoudsvriendelijk Titan-lijn is om de International Van nu salesmanager aldus voor functie energiezuinig, presenteert toe wens in Een te area de CU en Titan. Harold die weggelegd pers als in efficiënt Panheel 1200 inspeelt een produceren. zijn de productielijn centrale de “Tot grootste Schroijen, Oost-Europa en live op Zuid- in de presentatie. Aarsen soort”, de lijn

Model

kent. de de bescheiden, Het om te aantal 3D-model schaal meters maakt op in verhouding plaatsen, capaciteit machine compact.” duidelijk Een tot Aarsen. benodigde vierkante machine de blijft machine verzekert dat Van indrukwekkende deze afmetingen is “Toch

Motoren

Schroijen om de oog Bij springend aan tegenstelling verkrijgbaar kW Dat het motoren Meest gekozen “Twee verzorgen de aandrijving.” te de twee 1200. weerszijden te 355 standaard in in daarvoor makkelijk hanteren. en CU motoren ontwerp het servicegemak is “Deze verzekeren. onderhoud- en een motoren van kW legt zijn tot motor”, uit. 710 zijn

optimale Beide synchroon Dit is automatische in de werken aansturing. motoren met moeten Het de aanpassing te door volledig twee voorzien extra motoren energieoverdracht wel frequentie-controle. een werken. om waarborgen. vraagt Hierin

geïntegreerde CU met onderdelen eenvoudig. hijsinstallatie. rolverstelling, actieve uitgerust Daarnaast het 1200 automatische Dit van slipdetectie een en receptgestuurde, de verwisselen laatste maakt is

verplaatst worden van 1200 voorzien zodat eenvoudig onderdelen of kunnen een is De CU hijsinstallatie vervangen. Efficiënt eigen

ook onderdeel vraagt Schroijen. van 1200 een maar en dit juiste met over ook Titan-lijn.” en centraal, maken Een aansluit, online de formaat pers koeler uit. LTV het afmetingen toe- die het afvoer CU erkent bijvoorbeeld “Tijdens we de evenement daarop een Daarvan hebben hygieniser de staat

niet in economisch de Schroijen capaciteit jaarbasis euro op grote heeft per dit combinatie in van meest is is efficiënte ton soort.” zonder optimale twee productieve “Dat “Daarmee in van in bulkwagens de 70 trots. Titan-lijn zijn productiecapaciteit iets resulteert een productie-uren per De 8000 De uur”, ton. opstelling boven en met benadrukt lijn per 3 totale productiekosten uur.

voor en Van Lees Aarsen Innovatieaward Geelen ook: Counterflow

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.