Column: Keurslijf

keurslijf
keurslijf
Het medicijn tegen overheidsbemoeienisziekte is nog niet uitgevonden.

volgende prik paar een een de er Logistiek wachten, ‘mijn meer maakte mensen Een geregeld. samenleving meer weken prik. dichterbij jaar’ eerste koffietijd alles uitnodiging was afspraak. Zonder geleden te in. open ik gevaccineerd. officiële een naar de voor zat eerste beurt af De prima Voor de weg was komt de prik aan die worden ochtend voor nu

Vrijheid

lang beïnvloeden. te om willen. zo voorwaarden Alleen te En al heeft lang afgeschud. zin moest te we keurslijf in stil vrijheid je alles gaan maar waarom wel verschiet de wat ligt, ligt waar daar wordt en Het staan we ons staan. het geen af Je zonder voor duren, het geleidelijk veel kunnen om vraagt bij

Strakker

België dat er van steeds agrarische omgeving. de ter de Als is regels als ervoor in ‘bezet’ Hoe om de sector. de keurslijf grond. zijn strakker. het van harmonie logisch grootte is Nederland bestemming dat degene schaarse bepaald, postzegels het zorgen zijn locatie gaat Op of dat wordt die bestemming voor moet met een die Het de is activiteiten anders

Kaders

(agrarisch) én op wijze ingevuld. door de is keurslijf nodig. individuele maar nog slechts Duidelijke dat (wantrouwende) Maar overheid. weinig past scenario en lijken ontwikkeling niet Het Dat in welke ondernemers. medicijn worden bepalen, plaats te is politici tegen moeten daarvan de ngo’s bedrijfsvoering, bepaalt In echter postzegels niet willen in ondernemer scheppen wie de de overheidsbemoeiziekte kaders

Wijbenga Jacqueline

Lees ook: de Bij les Column:

Premium artikel

Wilt u deze pagina zien, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement op De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.