Nieuws
Foto: Schermer en Dekker

De Noord-Hollandse familiebedrijven Veevoeder- en Kunstmesthandel Schermer uit Hauwert en Dekker Granen & Meststoffen uit Sint Maartensbrug gaan met ingang van 1 juni 2021 samen verder.

Schermer en Dekker werken al decennialang samen op het gebied van meststoffen, stalstrooisels, landbouwfolie en zaaizaden. Zij hebben een platte organisatie en spreken dezelfde taal.

Schermer is als familiebedrijf ruim 100 jaar actief in veevoeders, meststoffen, landbouwfolie en aanverwante artikelen in agrarisch West-Friesland. Daarnaast bedient zij vanuit de Groene Vakwinkel in Hauwert zowel de agrarische als particuliere klant.

Dekker

Dekker is een agrarische toeleverancier op het gebied van meststoffen, granen, veevoeders, zaaizaden, landbouwfolie en aanverwante artikelen. Dekker is al decennialang specialist in het mengen van meststoffen op maat. Dekker is vanaf 1903 actief vanuit Sint Maartensbrug, een dorp midden in de agrarische kop van Noord Holland.

Voortgang

De komende maanden worden de kennis en kunde van beide bedrijven samengebracht. Door krachten te bundelen waar het gaat om bijvoorbeeld transport, assortiment, wet- & regelgeving, administratie en inkoop hebben beide bedrijven een sterke positie in de regio.

Op de locaties in Hauwert en Sint Maartensbrug blijft zowel de agrarische als particuliere klant van harte welkom. Vanuit beide bedrijven kunnen klanten en leveranciers contact houden met de voor hen vertrouwde mensen.

Brokking

Beide organisaties zijn vanaf 1 juni onderdeel van het familiebedrijf Brokking. De Brokking organisatie is circa 120 jaar actief in de agrarische sector met activiteiten in West-Europa, waaronder met haar bedrijven Triferto en FeedValid.

Lees ook: Brokking Holding neemt ProCeres over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.