Nieuws
federatie
Federatie Nederlandse Diervoederketen nam afscheid van een viertal bestuursleden. Niet op de foto: Paulien de Graaff.

De Federatie Nederlandse Diervoederketen (FND) nam vrijdag 4 juni afscheid van vier bestuursleden van het eerste uur. Drie nieuwe bestuursleden traden toe tot het bestuur. Ook is een nieuwe voorzitter benoemd.

Afscheid

Federatie Nederlandse Diervoederketen (FND) zwaaide vier bestuursleden uit. Dit betrof Gert Jan Krom, Paulien de Graaff, Peter Fidder en Imkje Tiesinga. Krom vertegenwoordigde de Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG) in de FND. Van der Graaff was bestuurslid vanuit het Koninklijk Comité van Graanhandelaren (Het Comité). Namens de Vereniging Diervoederspecialiteiten en Diergezondheidsproducten (VDDN) zat Fidder in het bestuur. Tiesinga representeerde de Vereniging van Nederlandse Zetmeelfabrikanten).

Voorzitter

Matthé Vermeulen (Het Comité) hanteerde de afgelopen periode de voorzittershamer bij FND. Die rol is overgedragen aan Frans Claassen van MVO.

De scheidende voorzitter en bestuursleden kregen een award die symbool staat voor de acht verenigde leden van FND.

Nieuw bestuur

Het FND verwelkomde in 2021 drie nieuwe bestuursleden: Eddy Nijhof (NVG), Jan Akerboom (VDDN) en Caroline Emmen (Het Comité).

Platform

De Federatie Nederlandse Diervoederketen (FND) is sinds 2014 het platform voor alle Nederlandse organisaties actief in de diervoederketen. Na het opheffen van de productschappen was bij de betrokkenen duidelijk dat het belangrijk is om elkaar te blijven ontmoeten. De leden van FND informeren elkaar op het terrein van diervoederwetgeving en diervoederveiligheid.

Lees ook: FND content met uitkomst integrale ketenanalyse diervoeder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.