Nieuws

Adrie van der Ven verlaat ForFarmers

Adrie van der Ven
Operationeel directeur Adrie van der Ven verlaat ForFarmers.

Operationeel directeur Adrie van der Ven verlaat ForFarmers. Hij vertrekt bij het voerbedrijf op 1 januari 2022. Het besluit is in onderling overleg genomen, laat ForFarmers weten.

Directeur

Van der Ven trad op sinds 1 februari 2016 in dienst bij ForFarmers als directeur, verantwoordelijk voor de ForFarmers-activiteiten in Polen en de verdere internationale expansie van ForFarmers in nieuwe regio’s.

Overdracht

Tot 1 oktober blijft Van der Ven in dienst als Chief Operating Officer. Daarna blijft hij tot het eind van het jaar in dienst als adviseur. Deze afspraak biedt ruimte de taken en verantwoordelijkheden binnen ForFarmers soepel over te dragen.

Strategie

“Adrie van der Ven trad in 2019 toe tot de Raad van Bestuur. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van onze strategie Build to Grow. Daarvoor zijn we hem zeer erkentelijk”, aldus algemeen directeur Yoram Knoop. Onder leiding van Van der Ven werd volgen Knoop een belangrijke stap gezet op de groeimarkt in Polen.

Opvolging

De Raad van Bestuur maakt op een later moment bekend hoe de opvolging van Van der Ven wordt ingevuld. Hierover vindt overleg plaats met de Raad van Commissarissen.

Lees ook:  Jan van Nieuwenhuizen nieuw lid RvC ForFarmers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.