Nieuws
Paul van der Raad
Paul van der Raad is met ingang van 1 augustus 2021 de nieuwe commercieel directeur bij Protix.

Protix heeft Paul van der Raad met ingang van 1 augustus 2021 aangesteld als Global Commercial Director Petfood. De ambitie van Protix is om internationaal snel te groeien. Om die ambitie te bereiken wil het bedrijf zijn wereldwijde commerciële strategie versterken. Dit wordt volgens het bedrijf gerealiseerd met de benoeming van de nieuwe commercieel directeur.

Het bedrijf streeft ernaar om de eisen van de klant en de behoeften van eigenaren van gezelschapsdieren grondig te begrijpen. Van der Raad: “Ik ben er trots op mij aan te sluiten bij de wereldleider op het gebied van insectenproductie. Ik kijk ernaar uit om de versterking van de internationale toppositie van Protix in de snelgroeiende markt voor ingrediënten op basis van insecten te ondersteunen.”

Ervaring

Van der Raad heeft ruime commerciële ervaring. Sinds 1997 is hij actief in de huisdierenindustrie. Hij werkte in verschillende senior managementfuncties in sales en marketing bij toonaangevende petfoodbedrijven. Hij werkte twintig jaar bij de Deense Vital Petfood Group.

Van der Raad heeft ruime ervaring opgedaan in zowel private label als merkproducten in een snel veranderende internationale omgeving. Dit was in de productie, handel en detailhandel. Momenteel is hij directeur bij de Deense fabrikant Henne Pet Food. Van der Raad wordt verantwoordelijk voor de commerciële strategie, roadmap en verkoop in diervoeding.

Natuur

“In de petfoodindustrie is onze verbondenheid met de natuur duidelijk zichtbaar. We moeten voor onze planeet zorgen zoals we voor onze huisdieren zorgen”, zegt Kees Aarts, oprichter en directeur van Protix. “Een toegewijde leider in petfood sluit aan bij ons streven om de toonaangevende producent en meest betrouwbare leverancier te zijn voor klanten in de petfoodindustrie.”

Lees ook: Protix meest innovatieve bedrijf van Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.