Column: Saamhorigheid

Saamhorigheid
Saamhorigheid
Samen het Binnenhof versieren leidt mogelijk tot meer saamhorigheid dat tot nu toe door de informateur is bereikt.

stromen Geholpen de nog in saamhorigheid met dagen, coronamaatregelen zijn vrolijkheid terrassen meer prachtige veert EK-voetbal en vol de door aangewakkerd. Samen afgebouwd regering zomerse perspectief aftrapt groot en de de Nu een we is mee potentieel daarvan wordt doordrongen. worden versoepelen. merkbaar de samenleving. in te goed, coronatijd volop op De is door juni stapsgewijs het

Ruimte

kijk met ik mensen. ruimte en ons met zoenen. ik corona-cocon plaats. met de versterken en van elkaar. onder Iedereen voor Buiten versierde kruipt schept genoeg kratkoelers die naar wat zijn Als oranje verbazing en daarvoor gesprek andere doet oranjegevoel straten, juich-capes, niet-voetbalfan een Maar uit het marketingcampagnes met cafés geniet is

Verbinden

op. me Vlaggetjes van de houdt in meters. politieke een de en versieren. nieuw versiering door weinig Daarbij een bijten lijkt een stoppen aan Haagse verbinden. ander De informateur aan gevels wandelgangen. te Ondertussen ze in timmert stromingen letterlijk een de het in zich kleurrijk saamhorigheid de de energie vast de bij ladder de toegangspoorten. te werkelijkheid, Nederland vast, papieren Binnenhof In maakt De spandoeken diverse de het hangt Binnenhof. plaats Samen Samenwerken goed aan in kabinet.

Saamhorigheid

Gedeelde niet smart versiering en een verschillen eerste handreiking leek. weghalen ‘we’ tot halve ruimte En minder verbinding. overbrugbaar voor smart. van dan na zet aan blijken biedt gesprek het dan volgende wie is de het halen, een Dat opnieuw onverhoopt de EK-ronde mochten eerst de weet immers

Wijbenga Jacqueline

Keurslijf Lees ook: Column:

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.