Nieuws
weidegang

Brokking Holding heeft per 1 juli 2021 het Belgische Pillaert Meststoffen overgenomen. Pillaert, gevestigd in Zwijnaarde België is al generaties actief als groothandelaar in België en Noord Frankrijk.

Triferto, de meststoffentak van Brokking, heeft 10 locaties in Noordwest Europa. Vanuit haar locaties Gent en Basècles bedient zij zowel de Belgische en Franse markt als de markten buiten Europa.

Pillaert en Triferto hebben samen een sterke positie als internationale meststoffengroothandel. Door de kennis en kunde van beide organisaties te combineren kan er naar eigen zeggen nog beter worden ingespeeld op toekomstige vraagstukken voor bodem- en plantenvoeding. Voor klanten wordt de meerwaarde van specialistische kennis en blend specifieke oplossingen geborgd voor betere toekomstperspectieven.

Triferto

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen en produceert op maat gemaakte kunstmest, verhandelt bulk kunstmest en deelt markt- en agronomische kennis met haar partners. Triferto gelooft in het beschikbaar maken van voedsel voor volgende generaties door bij te dragen aan een vruchtbare bodem.

Pillaert

Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken. Zij hecht veel belang aan efficiënte en optimale logistiek. Pillaert beschikt over een centraal gelegen distributiecentrum in Zwijnaarde met 9000 vierkante meter opslagruimte en ruim voldoende laadcapaciteit.

Beide bedrijven kennen een platte organisatiestructuur en werken vanuit de kernwaarden bewust, betrokken en betrouwbaar. Vanuit beide organisaties kunnen klanten en leveranciers contact houden met de voor hen vertrouwde medewerkers van beide bedrijven.

Lees ook: Brokking Holding neemt ProCeres over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.