Nieuws
zakgoed
ForFarmers besteedt de logistiek voor zakgoed uit aan Nunner en Ecotrans.

ForFarmers gaat de opslag en het transport van zakgoed in Nederland en België centraliseren. Het voerconcern kiest ervoor deze werkzaamheden uit te besteden aan logistieke dienstverleners. Voor de magazijnactiviteiten sloot het bedrijf een overeenkomst met Nunner Logistics. Ecotrans Logistics pakt de distributie van zakgoed op.

Ruimte voor groei

ForFarmers gaat over tot uitbesteding van opslag en transport van zakgoedvoeders omdat de huidige magazijnlocaties voor zakgoed onvoldoende ruimte bieden voor groei. De magazijnactiviteiten worden met ingang van medio augustus gecentraliseerd. Dat gebeurt in een nieuwe magazijnlocatie in ‘s-Heerenberg bij Nunner Logistics. Deze locatie voldoet volgens het voerbedrijf aan alle moderne functionaliteiten.

“Door dit werk uit te besteden, zijn we in staat efficiënter te werken”, aldus het voerconcern. Volgens hen verlopen de goederenstromen efficiënter en duurzamer in de nieuwe situatie. “Ook verbeteren we onder andere de traceerbaarheid van onze producten. Op deze wijze kunnen we de service richting onze klanten verder maximaliseren.”

Distributie

In het verlengde hiervan zijn de zakgoeddistributieactiviteiten met ingang van 1 juli jl. geheel overgegaan naar Ecotrans Logistics BV. Ecotrans Logistics is volledig gericht op het transport van agrarische producten en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een goede transportpartner, die het overgrote deel van dit transport al voor haar rekening nam.

Partnerschap

Deze stap past in de strategie van ForFarmers om voor bepaalde activiteiten samenwerkingen aan te gaan met gespecialiseerde partners. Op deze manier wil ForFarmers de klantervaring verder optimaliseren en de werkefficiëntie voor alle partijen verbeteren. Het bestelproces en de verkoopcondities voor onze klanten blijven hierbij gelijk aan de huidige situatie.

Lees ook: Nijhof-Wassink neemt Ecotrans over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.