Column: Minder, meer

minder
minder
Minder consumeren lijkt snel vergeten nu er weer meer kan na heropening van de samenleving.

dus krijgt is ook vallen niet kleur enige het Ook het velen maar begroetingen een supermarkt De eerste samenleving ik heen de no-time droeg. wel of iets werden nog gewoonten. ‘oude snel waarderen, ervan gedaan. in manier alweer geweest. corona Ik mag. De in uitbundige Op me versoepeld. kon mondkapje energie en of in de keek En anderhalf voelt peilen of je worden Vorig die te doet de lijkt in ik de nu jaar de terug oude een direct dat weer was niet andere om de weekend coronamaatregelen wat er om minder anderen na begroeting vonden. stijl’

Minder

van wereldwijd onze minder Met bewustzijn kilometers, ook de van én uitstoot, het hebben halt de invloed en direct Het was opwarming pandemie wel lijken Minder dat een niet minder door klimaatverandering. veel was de minder verschieten die maatregelen eigen Gedwongen impact op omgeving aarde. dat verschil kleur het een van namen maakten. resultaat Wat we de we creëren vergeten. de aan daarvan verkeersbewegingen files. te op van er misschien vakantiebestemmingen, werd loslaten de het van de deed, we toegeroepen zelf diverse coronamaatregelen

Meer

te bestemming. naar weer mogelijkheden het geweest. is nooit anders vergeten. We wordt alsof terugtrekt, willen keurslijf om om, helemaal daar zich We draait we om vakantie eigen het zijn pandemie in de niet kijken land naar buitenlandse Het boeken Consumeren snel de Nu die direct consuminderen. dat zonnige ineens afgeworpen.

Wijbenga, hoofdredacteur Jacqueline
juli 16 column in De vakblad die 10, op deze De inlog Molenaar juli wordt op verschijnt verschijnt het na Deze 2021. raadplegen. 16 kunnen editie digitale gepubliceerd. Abonnees van nr.

Lees Column: ook: Saamhorigheid

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.