Column: Hobbels

hobbels
hobbels
Stikstofdepositie is een van de parameters die het stikstofbeleid op scherp heeft gezet, zowel in Nederland als in België.

om rechter maatregel voldoet de ook kader in dat impasse haalde. tijdelijke moet ontbreekt. ontstane gaan De de onzekerheid veehouderij kant alom. PAS-maatregel een op waar is Een leidt onderuit zolang Langetermijn de tot weet Belgische niet. nieuwe februari ook men tijdelijke juridisch vraagt nadat Niemand rechtszekerheid, welke daar duidelijk

Feiten

op Nederland is in pleidooi Ondertussen bij vooral voortduring gezegd processen. Meten dan wetgeving Maar wordt aannames gehouden bij nieuwe gedaan niet feiten, is modelberekeningen. te en natuurlijke weten. op baseren dat makkelijker om

Meten

houdbaarheid juridische van en tijd staan de geen koe neemt die de of dat rechtszaal. methode is implicaties scheet Dat daarover en de heeft al eruit Hoe interpretatie de welke sinecure, uitspraken, regelgeving. en de wordt in vertaling de over naar boer krijgen op laat voor steeds meet van Overeenstemming produceert gegevens bepalen voortvloeien, wet- een die het je de in alles bovendien vanwege juiste? is meer hele getoetst beslag, de proces ervan de stikstofdepositie die omdat vooraf

Kaders

ontbreekt innovatie in kiem onduidelijkheid Gevolg dat houdt en Het greep. initiatief smoort het in zijn de wettelijke aan moordend. is en is Die kaders. nationale elk denkkracht

Hobbels

van belang die over die ‘Ga hobbels om nemen’, tonen. ze er over zijn ondernemers maar te Toch het een Praktijkbedrijven. vlakke aldus het deelnemers mokken voldoende wel een bestemming. van Ondernemen niet veerkracht eens is zijn, zijn de te uitdaging weg, nooit het er geniet de de Netwerk is van van de

Jacqueline hoofdredacteur Molenaar Wijbenga, De

Saamhorigheid of ook: meer Column: Minder, Lees Column:

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.