Nieuws

Nieuwe manager varkens voor Hamlet Protein

manager varkens
Jessika van Leeuwen is de nieuwe categorie manager varkens bij Hamlet Protein.

Jessika van Leeuwen is de nieuwe categorie manager varkens bij Hamlet Protein. Van Leeuwen studeerde aan Wageningen Universiteit. Ze promoveerde in reproductieve fysiologie aan diezelfde universiteit en had daarna verschillende functies bij bedrijven actief in de diervoeding en voeradditieven.

Biggen

Hamlet Protein is bekend van jongdiervoeders voor verschillende diersoorten. Een van de producten in het assortiment is HP300 voor biggen. Het product kenmerkt zich door lage antinutritionele factoren. HP300 resulteert in hogere voeropname, waardoor gewichtstoename en voederconversie verbeteren ten opzichte van andere eiwitbronnen. “We investeren in manager per diercategorie die wereldwijd onze klanten ondersteunen en hen van het beste advies kunnen voorzien”, aldus directeur Erik Visser.

Wereldwijd

De aanstelling van Van Leeuwen als categorie manager varkens sluit aan bij deze strategie. “Ik ben ervan overtuigd dat zij met haar kennis en achtergrond zal bijdragen aan het verder versterken van onze positie als marktleider in eiwitproducten op basis van soja voor biggen.” Van Leeuwen geeft aan er naar uit te zien onderdeel uit te maken van een wereldwijd opererend team en bij te dragen aan het vergroten van kennis en ervaring over de producten van Hamlet Protein.

Soja

Hamlet Protein produceert eiwitingrediënten voor jonge dieren op basis van soja. Het bedrijf heeft twee productiefaciliteiten, een in Denemarken en een in de Verenigde Staten. Hamlet Protein bedient klanten wereldwijd via een netwerk van verkoopkantoren en distributeurs.

Lees ook: Hamlet Protein realiseert sterke groei in 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.