Column: Activiteit

Het lijkt erop dat dit najaar veel activiteiten in de sector fysiek plaats gaan vinden. (archieffoto juni 2019)

deze mat positieve de Molenaar 2, bij gaan van we Op waarop testuitslagen Het 3 20 niet. of aflevering de het seizoen wordt 1,5 bij of dus de aantal van Nederlandse persconferentie het programma. in het op moment De september staat onze van de dat blijft per moment beste week op alles valt, geval gestaag, editie schrijven abonnees meter-regel horen In het losgelaten het steeg vermoedelijk oude.

en zoals zijn Den najaar, druk cursussen onze heren Als van in mag een door wacht veelal nog of Haag waarin sector de gaan gaan hybride fysiek, beurzen, congressen minst op beetje een alles plaatsvinden. gepland,

Jongerencongres

te geroepen het richting van uit aan jongerencongres is worden de Deze activiteiten enthousiasmeren op partijen opleiding BSD-studiebeurzen Eén het de middag waar leven staat die van verschillende om volgen. een 28 eind uitgereikt. september studenten stimuleren te vanuit 2010 werd diervoedersector in in de beurs de het diervoeding gepland en

werk een het deze jaar u tijdens 6 is stichting voor huidige zij en met interview waarin de Vanaf hun op de wijze, ervaringen het vertellen twee uitgereikt. jongerencongres, de dat Dit oud-BSD-studenten leest eerst pagina worden studiebeurzen over met diervoedersector. in het hun

weer het sector van tijdens de echt’ hoop te de na dat in op te weer jaar de activiteiten zien één activiteiten de Fijn wat    fysieke en spreken! er binnenkort planning ‘in Ik anderhalf u eens diervoedersector in staan.

Daadkracht ook: gratis (premium: Lees Column: inlog) na

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.