Nieuws
Voergroep Zuid
Foto: Voergroep Zuid

Zuiderhuis, het assurantiebedrijf van Voergroep Zuid, gaat per 1 januari 2022 fuseren met branchegenoot Rivez. “Hiermee ontstaat één van de krachtigste assurantiebedrijven van Zuidoost-Nederland dat de potentie heeft om verder door te groeien”, aldus algemeen directeur Ronald van de Ven van Voergroep Zuid.

“Het versterken van de positie van ons verzekeringsbedrijf is in het belang van onze leden. Hiermee leggen we een stevig fundament onder onze strategische plannen om de veevoeractiviteiten van Voergroep Zuid in Nederland en België verder uit te bouwen.”

Samenvoeging

Zuiderhuis en Rivez zijn beiden financiële dienstverleners op het gebied van assurantiën, hypotheken en pensioenen. De werkgebieden en de portefeuilles sluiten volgens Voergroep Zuid perfect op elkaar aan. De nieuwe combinatie is goed voor ruim 20 miljoen euro omzet en telt na de samenvoeging 170 medewerkers. De samenvoeging van Rivez en Zuiderhuis is nog onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM.

Mogelijkheden

Roel Driessen, directeur van Zuiderhuis en beoogd algemeen directeur van het nieuwe fusiebedrijf, kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst. “Door samen te werken kunnen we onze klanten nog beter bedienen met meer specialistische kennis en een breder productenpakket. Via verdere digitalisering gaan we onze efficiency en klantbediening verder verbeteren. Bovendien zijn we samen in staat om sneller te groeien in een competitieve markt.”

Lees ook: Goede financiële resultaten Voergroep Zuid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.