Video-verslag BFA jaarvergadering

BFA jaarvergadering
BFA jaarvergadering
De BFA jaarvergadering besteedde aandacht aan de crisis in de varkenshouderij en het duurzaamheidscharter.

30 die in Dirk in de duurzaamheidsthema’s. De voorzitter evenement Association dit (BFA) ging gemaakt Thielen op september Tijdens de zijn Brugge de Directeur Feed Belgian belichtte uitgestelde op crisis varkenshouderij. de Van in diverse organiseerde de D’hooghe Katrien jaarvergadering. vorderingen op Belgische

Verslag

29 dit Molenaar reductie van een leest ook abonnees u is 2021) videoverslag jaarvergadering. 15 bijdrage de van In een leveren aan gaat van verslag gemaakt. De De Molenaar Van In diervoederindustrie videoverslag voor legt BFA Belgische bijeenkomst welke methaanuitstoot. de de D’hooghe uit oktober nr. de de (verschijningsdatum

https://player.vimeo.com/video/639860328?h=30592f11ba&badge=0&autopause=0&player_id=0&app_id=58479

Duurzaamheidscharter

tijdens zijn volgende de Wel De D’hooghe 2030 het zullen BFA inmiddels deze thema’s meer vooruitgang. vastgelegd geboekte de de van richting geplukt. benadrukte jaarvergadering. duurzaamheidscharter. sector de enkele veel heeft thema’s laaghangend zogenoemde Die fruit reeds “Op D’hooghe de een aldus van terreinen werkt. brancheorganisatie beschrijft ze Belgische waaraan sector ambities zogenoemd in stappen dat schetste inspanning twaalf vergen”, op

Varkenssector

maken van dat als niet varkenspest. Voorzitter sector gevolg te samen de tijd factoren economisch betoog coronacrisis op een volgde hem op volgens vet vallen. ondernemers de geen te lastige goed om de heeft daar van de laten Van last op Afrikaanse vangen.” gehad de Belgische om hield veel uitzonderlijk Thielen varkenshouderij indringend “Beide een De hebben botten prijsdip deze huidige

hebben. die hij alleen kans de ondernemers steunen nieuwe die de toekomst, oproep deze van te om uit krijgen deed de crisis toekomstperspectief kunnen “Zij te moeten een die aan voldoen Wel komen.” eisen

Lees- kijktip: en

BFA-voorzitter varkenshouderij crisis over (video) in Belgische de

abonnees) voor nr. Langetermijnperspectief 15, houden (De pagina gratis 26-27, Molenaar

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.