Column: Koers

het ze op Net nieuwe te coalitie lockdown. zijn poppetjes goed later. volgen tafel, regeerakkoord. de inhoud nieuwe moment het de ligt voor eens De De melden ‘koos’ dat over om een

diverse drukte toch… daarvan de een de werd even in op Tweede grotere Die en op geheel het het pandemie Kamerdebat. de van samenleving aangestipt als coronavirus dagelijks Vervolgens inhoud bijzonder, plannen ons de En in en Begrijpelijk, want leven. heeft termijn impact voorpagina’s. voor een korte de de groepen betekenis

Langetermijnvisie

vragen we zorg daarvan. is om nodig Uiteindelijk we of punt het energie, infrastructuur, gaat onderwijs, en de en uitvoering stikstof, Of woningen wat de en daadkracht. langetermijnvisie thema’s bij om en een hebben Alle horizon. op nu belang allemaal visie hebben

de elkaar bepaalde gevolg om wordt pandemie Veel hebben keuzes belangen. worden als en boventoon moeten belang en goed een raken de dat dat van de onderwerpen we Die wordt soms algemeen waarom begrijpen vooral discussie kans voert. weer openlijk omgebogen gemaakt. het er voeren, Als tegengestelde te gedaan, is polarisering

Deining

en op horizon. bijzondere deining. ervan niet nog verkiezingen, Dat zo’n impact een gemiddelde laatste nieuwe heeft nauwelijks nieuwe vraagt dan daarentegen kleine ̶  tijd – punten Van De jaar, de iets nieuwe lang er veel. pandemie stuurmanskunst voelen. 3,5 wijzigen. de zal burger van een het Nog de zijn het kabinet veroorzaakt dat In misschien tijd. De regeerperiode  korte lukt te om tanker koers

Wijbenga Jacqueline

Leestip: Column: Beweging

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.