Nieuws
Foto: Duynie Feed Nederland

Duynie Feed is vanaf begin januari 2022 exclusief leverancier van het product tarwezetmeel van producent Cargill uit Bergen op Zoom. Deze tarwezetmeel wordt onder de naam DuyStarch aangeboden. DuyStarch is een vloeibaar tarwezetmeel en een belangrijk basiscomponent voor varkenshouders die vloeibare bijproducten kunnen voeren.

Het product bevat 22% droge stof, heeft een mooi aandeel zetmeel en een laag gehalte aan mineralen. Het product is bijzonder geschikt voor het aanmaken van voormengsels met bijvoorbeeld CCM, voorgebakken aardappelproduct of maisvoermeel. DuyStarch wordt geconserveerd met organisch zuur en is daardoor een stabiele factor van ieder brijrantsoen.

Enkelvoudig

Duynie Feed kiest er voor om DuyStarch tarwezetmeel als enkelvoudig product aan te bieden zodat varkenshouders het product zelf naar behoefte kunnen inmengen. Op deze manier kunnen zij per diergroep het brijmengsel gericht samenstellen en hebben meer flexibiliteit in combinatie met andere grondstoffen en bijproducten.

Lees ook: Duynie machines onder hamer bij Troostwijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.