Nieuws

Samenwerking FeedVision en RumiVar

FeedVision RumiVar
Foto: FeedVision

FeedVision dat onlangs zijn productportfolio uitbreidde met Amaferm, gaat samenwerken met RumiVar voor de distributie van Amaferm in Nederland.

RumiVar levert als adviesbureau en handelsonderneming mineralen, premixen en concentraten voor de melkvee-, vleesvee-, geiten-, schapen- en varkenshouderij. Beide partijen gaan samenwerken om het product Amaferm in Nederland te vermarkten.

Ervaring

“De expertise van RumiVar geeft ons alle vertrouwen dat Amaferm kundig zal worden ingezet. Daarbij heeft RumiVar in het verleden al veel ervaring opgedaan met Amaferm. Door deze samenwerking zijn we ervan overtuigd dat niet alleen de mengvoerindustrie, maar ook alle eindgebruikers op de juiste wijze in advies en productlevering worden voorzien”, zegt Priscilla Freke, Technical Commercial Manager Feed Additives bij FeedVision.

Vertering

“In de praktijk zien wij ruwvoeders van verschillende kwaliteiten voorbij komen. De vertering van de mest blijkt in vele gevallen niet optimaal”, zegt Tim den Toom, mede-eigenaar en voedingsspecialist bij RumiVar.    

“We ontdekten dat er winst viel te behalen in de verteerbaarheid van de celwanden. Vanuit deze optiek kwamen wij uit bij Amaferm. Door de toevoeging van dit product kan ruwvoer optimaal worden benut met een positief effect op de melkgift.”

Lees ook: Samenwerking Nukamel en RumiVar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.