Nieuws

Duynie Group breidt uit naar Italië

Duynie Italy
Foto: Duynie Group

In lijn met de strategie van Duynie Group om co-producten van leveranciers in heel Europa te beheren, is op 1 april in Italië Duynie SRL (Duynie Feed Italy) van start gegaan.

Duynie Feed Italy gaat alle co-producten van drie grote brouwerijen in Italië verzorgen. De Italiaanse co-productmarkt is nog volop in ontwikkeling. “Het is een grote uitdaging om co-producten duurzaam te beheren en een circulaire waardeketen in de markt te creëren”, schrijft Duynie Group op zijn website.

Samenwerking

Duynie Feed Italy zal nauw samenwerken met de Europese organisatie van Duynie Group en inzichten en kennis delen om de kansen in Italië te maximaliseren. De geografische spreiding en grensoverschrijdende mentaliteit van Duynie Group biedt volgens het bedrijf de mogelijkheid om nieuwe waarde te creëren voor leveranciers en klanten in heel Europa.

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Duynie Feed Italy bevindt zich in de omgeving van Milaan en het team wordt geleid door Paolo Grendene. Hij heeft een graad in landbouwwetenschappen van de Universiteit van Milaan en een Master in Business Administration van de MIP-School of Business Milano.

Grendene heeft uitgebreide ervaring in de agrarische sector. Hij leidde 12 jaar lang de grootste melkveehouderij in Italië en groeide op, op een familieboerderij in Noord-Italië.

Lees ook: Anton van Dam nieuwe directeur Duynie Group

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.