Nieuws
SFR Feed Nutrition
Foto: SFR

Schothorst Feed Research (SFR) organiseert van 13 tot 17 juni 2022 voor de elfde keer de Feeds & Nutrition cursus. Dit is een jaarlijks terugkerende cursus die speciaal is ontwikkeld voor landbouwhuisdierspecialisten. De elfde editie wordt gehouden in het Inntel Hotel in Zaandam.

Het doel van de Feeds & Nutrition cursus is om wetenschappelijke kennis op dusdanige wijze te delen dat de deelnemer deze kennis direct kan toepassen in het dagelijkse werk.

Modules

Er worden in de cursusweek 13 verschillende modules aangeboden waaruit de deelnemer zijn eigen programma op maat kan samenstellen. Elke module behandelt een specifiek thema. Naast de soort specifieke modules (nutriënt evaluatie, toegepaste nutritie en voerformulatie) zijn er twee modules met een soort overstijgend onderwerp.

De verschillende modules stellen de deelnemer in staat om hun eigen programma te Mix & Matchen op hun individuele behoeften en interesses.

Deelnemers

De modules worden gepresenteerd door onderzoekers en consultants van SFR, samen met andere experts uit het veld. Er worden meer dan 120 deelnemers van over de hele wereld verwacht die werkzaam zijn in de veevoederindustrie. De setting van de cursus stimuleert deelnemers om ervaringen te delen in combinatie met een theoretische achtergrond.

Inschrijving

De modules worden gedurende een week gegeven en in het Engels gegeven. De deelnemer kan zich tot 1 Juni 2022 inschrijven. Dit is verplicht. De Feeds & Nutrition wordt georganiseerd in het “Inntel Hotel” te Zaandam, Nederland. Het complete programma en aanvullende informatie is te vinden op de website van SFR.

Lees ook: Feeds & Nutrition cursus SFR verbeterd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.