Nieuws

Denkavit gaat voor 100% groene stroom

Denkavit wil naar volledig groene stroom

Denkavit heeft gekozen voor een duurzaamheidsprogramma. De komende jaren streven ze naar 100 procent groene energie. Dat is te zien in de eerste video uit de reeks ‘Duurzame innovaties in de diervoederindustrie’ van Nevedi.

Denkavit gaat voor 100% groene stroom, maar bijvoorbeeld ook voor meer dierwelzijn en minder CO2-uitstoot. “Een multidisciplinair en internationaal kernteam ondersteunt medewerkers in duurzaam denken en doen. Hiermee wordt duurzaamheid een integraal onderdeel van het dagelijkse werk en ontstaan er mooie mijlpalen, zoals de ruim 9000 zonnepanelen die Denkavit al geplaatst heeft”, aldus Jacob Kroes, commercieel manager bij Denkavit.

Nevedi wil bijdragen aan duurzaamheid

Nevedi wil aantoonbaar duurzaam zijn én een bijdrage leveren aan de ambitieuze doelen voor klimaat, circulariteit en biodiversiteit. Innovatie vormt hierbij het sleutelwoord. De Nederlandse diervoerbedrijven ondernemen stappen op dit gebied en nemen hier wereldwijd een koploperspositie in. Tal van projecten en aanpassingen vinden plaats in de dagelijkse bedrijfsvoering, meldt Nevedi.

Het reduceren van emissies, spaarzaam omgaan met grondstoffen, meer reststromen uit andere industrieën benutten en de persoonlijke groei van medewerkers bevorderen zijn mooie voorbeelden hiervan, aldus Nevedi. Ook staat Nevedi voor duurzaam landgebruik, eerlijk ondernemerschap en goed werkgeverschap. Hier en elders op de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.