Nieuws

Muller Beltex, V.A.V. Aandrijvingen en het in Duitsland gevestigde Bechtel zijn een strategische samenwerking aangegaan. Eigenaren Lars Muller en Emiel Schoutsen hebben een belang in elkaars bedrijven verworven om zo hun samenwerking te bekrachtigen.

De specifieke kennis en expertise van de drie bedrijven in de droge stortgoedsector beperkt zich niet tot de Benelux en Duitsland, maar is wereldwijd. Deze bundeling van kennis en intensieve samenwerking zal volgens de bedrijven voor de geografisch wijdverspreide klantenkring grote voordelen bieden.

Geen fusie

De beide eigenaren benadrukken dat het geen fusie betreft en dat de bedrijven hun eigen identiteit behouden. Zowel de bedrijfslocaties als de vertrouwde aanspreekpunten blijven ongewijzigd.

Betere positionering

De voordelen van de samenwerking zijn volgens eigenaren het bundelen van kennis en het benutten van elkaars netwerk en dan met name in het buitenland. Er zijn sectoren en markten in de wereld waar het ene bedrijf beter vertegenwoordigd is dan het andere. “Door deze samenwerking zijn we alle drie beter in staat ons goed te positioneren in de markt en onze klanten nog beter en efficiënter te voorzien van materialen, kennis en service”, aldus Lars en Emiel.

V.A.V.

V.A.V. Aandrijvingen heeft wereldwijd naam gemaakt in de agro gerelateerde sector met hun uitgebreide kettingprogramma. Als voorraadhoudend strategische partner van componenten voor kettingtransporteurs, elevatoren en schroeftransporteurs zijn zij in staat snel te anticiperen op elk vraagstuk.

Muller Beltex

Muller Beltex is sterk in het bieden van oplossingen voor de bulkhandling en procesindustrie. Gespecialiseerd in vrijwel alle vraagstukken rondom elevatoren, hebben hun unieke componenten, Kryptane slijtage reducerende oplossingen en ATEX monitoring systemen hun weg over de gehele wereld gevonden.

Bechtel

Bechtel is een servicegerichte toeleverancier van componenten voor elevatoren en kettingtransporteurs. Zij bouwen van halffabricaten uiteenlopende transportkettingen tot zeer complex samengestelde varianten voor de gehele Duitse industrie.

Lees ook: Muller Beltex introduceert inspectiecamera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.