Nieuws
Evonik start de Sciencing Podcast rondom duurzame eiwitproductie

Evonik heeft een nieuwe podcast gelanceerd die gewijd is aan het aanpakken van de duurzaamheidsuitdagingen waarmee de dierlijke eiwitindustrie wordt geconfronteerd. De maandelijkse Sciencing Podcast zal toonaangevende experts uit de industrie bevragen en de belangrijkste uitdagingen en kansen van diervoeder- en eiwitproductie onderzoeken.

“Naarmate de wereldbevolking groeit en de vraag naar voedsel toeneemt, zijn wereldwijde oplossingen nodig om toekomstige generaties gezond te voeden en tegelijkertijd onze planeet te beschermen”, zegt Gaetano Blanda, hoofd van de Animal Nutrition business van Evonik. “We staan ​​te springen om dergelijke oplossingen te ontwikkelen en de dialoog binnen de industrie te bevorderen.”

Duurzaamheid als belangrijkste principe

De Nutrition & Care-divisie van Evonik, waartoe de businessunit Diervoeding behoort, heeft duurzaamheid tot haar belangrijkste bedrijfsprincipe gemaakt. Luisteraars naar de podcast krijgen inzichten over de oplossingen die nodig zijn om diervoeding- en eiwitproductie duurzamer te maken en waarom het uiteindelijk ook zakelijk aantrekkelijk is.

Presentator: Faazi Adam

De wetenschappelijke podcast wordt gepresenteerd door Faazi Adam, directeur duurzaamheid van Evonik Animal Nutrition. “We zijn erg enthousiast over de lancering van The Science Podcast, die dieper ingaat op het cruciale onderwerp hoe we kunnen innoveren en samenwerken om de milieu-impact in de sector van dierlijke eiwitten te verbeteren”, zegt Faazi.

“Zorgen voor een duurzame wereldwijde voedselproductie is de grootste uitdaging waar we voor staan. Het is geen understatement om te zeggen dat het ons allemaal raakt. Daarom nodigen we je uit om met ons mee te gaan op die reis en je te abonneren op The Science Podcast.”

Lees ook: Agrifirm CEO Dick Hordijk in podcast: ‘We hebben elke uitvinding en elke hectare nodig’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.