Nieuws

IFIF heeft een geüpdatete versie gelanceerd van haar populaire e-learning cursus ‘Good Production Practices in the Feed Industry’, een online trainingsprogramma ter ondersteuning van het verhogen van de veiligheid en voerkwaliteit.

In lijn met nieuwe handleiding

De training is geactualiseerd in lijn met de nieuwe IFIF FAO Manual ‘Good Practices for the Feed Sector: Implementing the Codex Alimentarius Code of Practice on Good Animal Feeding’.
In 2020 hebben FAO en IFIF de nieuwe volledig herziene en uitgebreide versie van de handleiding gepubliceerd, waarin recente ontwikkelingen in de diervoederproductie worden behandeld en gebruik wordt gemaakt van de nieuwste wetenschappelijke en technische kennis.

Deelnemers die de 10 online modules met succes afronden en slagen voor een eindexamen, ontvangen een certificaat en hebben aan het einde de mogelijkheid om deel te nemen aan een live virtueel klaslokaal met een IFIF-trainer.

De IFIF-cursus is toegankelijk via deze link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.