Nieuws
Kurt Wegleitner is de nieuwe directeur van Phytobiotics

Sinds 1 november 2022 is Kurt Wegleitner de nieuwe algemeen directeur van Phytobiotics Futterzusatzstoffe, verantwoordelijk voor de afdelingen bedrijfs- en productmanagement. De huidige directeur en eigenaar van het bedrijf, Hermann Roth, zal zich voortaan richten op het beheer van de afdelingen bankieren, leveranciers, financiën en IT, productie, pre-market risico-investeringen en administratie.

Groei Phytobiotics

“We zijn verheugd met Kurt Wegleitner, een expert in diervoeding en gezondheid, met een sterk internationaal netwerk. We verwachten een groei voor Phytobiotics. Om de groei mogelijk te maken, hebben we de afgelopen tijd strategisch geïnvesteerd in onze productiefaciliteiten, maakte we het productportfolio aantrekkelijker voor onze klanten en breidde we ons wereldwijde distributienetwerk uit”, vertelt Herman Roth.

Past in ‘Phyto-familie’

Ons nieuwe teamlid Kurt Wegleitner zal nu de beste omstandigheden creëren om onze groeimogelijkheden wereldwijd te ontwikkelen en om dicht bij onze klanten te staan ​​met onze dochterondernemingen en partners. Met Kurt voelen we ons zeer goed gepositioneerd voor de toekomst. Kurt past gewoon in de ‘Phyto-familie'”, zegt Herman Roth.

Carrière Kurt Wegleitner

Kurt Wegleitner is afgestudeerd aan de University of Natural Resources and Applied Life Sciences in Wenen, aan de Universiteit van Wenen voor economie en bedrijfsadministratie in exportbeheer en van de universiteit van Basel in marketing en bedrijfsvoering.

Tijdens zijn carrière heeft Kurt Wegleitner 10 jaar verschillende functies gehad in verkoop, marketing en regionaal management bij Biomin, voordat hij in 2008 bij de Addcon-groep kwam. Als algemeen directeur leidde hij het wel en wee van alle business units in Europa en Azië. Over zijn overstap naar Phytobiotics, zegt hij: “Ik ken Phytobiotics Futterzusatzstoffe sinds de oprichting. In al die jaren heb ik de ontwikkeling gevolgd en bewonderd. Mijn nieuwe taak in de Phytobiotics Group en de samenwerking met alle stakeholders zie ik als een mooie positieve uitdaging.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.