Nieuws

Voergroep Zuid en Veevoeder van der Steijn bundelen vanaf 1 januari 2023 hun krachten in de vleesveesector. De activiteiten worden overgenomen door Voergroep Zuid. “Door deze overname versterkt Voergroep Zuid haar marktaandeel in vleesvee en groeit het in de rosésector uit tot marktleider in Zuid-Nederland”, zegt Ronald van de Ven, algemeen directeur bij Voergroep Zuid. 

Voergroep Zuid heeft vertrouwen in de toekomst van de rundveehouderij in Nederland en België. Zowel melk- als vleesvee blijven voor coöperatie belangrijke sectoren, waar het bedrijf graag in wil blijven groeien. “De productie van vleesveevoeders is bij ons de laatste jaren op eigen kracht flink gegroeid”, vertelt Van de Ven. “Dit biedt nieuwe kansen om ons vleesveeteam verder te versterken en onze kennis van vleesveevoeding verder uit te bouwen. Dit alles in het belang van onze bestaande en nieuwe klanten.”

In vertrouwde handen

Veevoeder van der Steijn was al enige tijd op zoek naar een partner die continuïteit kon bieden voor haar klanten. “De keuze voor Voergroep Zuid voelt goed”, geeft Klaas Wiersema aan. Hij is als vleesveespecialist en mede-eigenaar van Veevoeder Van der Steijn verantwoordelijk voor de verkoop van vleesveevoer en de bedrijfsbegeleiding van de vleesveeklanten bij Van der Steijn. “Het gevoel is zo goed, dat ik zelf ook de overstap maak naar Voergroep Zuid. Daarmee blijven mijn huidige klanten in vertrouwde handen en kan ik hen samen met mijn nieuwe collega’s blijven adviseren. Het is mooi mijn kennis en ervaring de komende jaren naar de jongere collega’s over te kunnen dragen. Ik heb er veel zin in om samen met hen de marktpositie van Voergroep Zuid in de vleesveesector verder uit te bouwen.”

Bron: Voergroep Zuid

Lees ook: Marktaandeel Voergroep Zuid groeit in alle sectoren (1/2/2022)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.