Nieuws
ForFarmers maakt de nieuwe strategie tot 2025 bekend

De Britse toezichthouder (CMA) wil uitgebreider onderzoek naar de joint venture tussen ForFarmers UK en 2Agriculture. De CMA heeft besloten een uitgebreid Fase 2-onderzoek uit te voeren, tenzij overeenstemming kan worden bereikt over tegemoetkomingen door de samenwerkingspartners. 

Evenwichtig voerportfolio

Met de joint venture willen beide bedrijven meer klanten bedienen. De joint venture zal een voerportfolio krijgen dat evenwichtig is verdeeld over de verschillende sectoren. Het verwachte gecombineerde volume is meer dan 3 miljoen ton mengvoer per jaar.

Win-winsituatie

Volgens beide partijen levert de voorgenomen joint-venture een win-winsituatie op: ForFarmers UK versterkt haar positie in de pluimveesector en creëert tegelijkertijd mogelijkheden om de organisatie efficiënter te maken. 2Agriculture profiteert van gezamenlijke investeringsmogelijkheden, een toegenomen geografische spreiding van productielocaties en uitbreiding naar de andere sectoren. 

Vervolgstappen

ForFarmers maakte deze geplande joint venture bekend op 1 juli 2022. ForFarmers UK en 2Agriculture beraden zich naar aanleiding van het CMA-besluit op hun volgende stappen.

Lees ook: ForFarmers en 2Agriculture bundelen krachten in het Verenigd Koninkrijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.