Nieuws

KSE opent jubileumjaar

Foto van openingsreceptie KSE
Foto: KSE

KSE Process Technology viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. KSE is uitgegroeid van een klein bedrijf dat zich richtte op elektrische installaties in de agrarische sector, tot een internationaal erkende leverancier van doseer- en weegapparatuur en automatiseringssoftware voor de diervoedings- en aanverwante industrieën.

Tijdens de feestelijke ceremonie voor de medewerkers van KSE op maandag 9 januari, blikte directeur Riemer Posthumus terug op de mijlpalen die zijn bereikt en wat de plannen zijn voor de toekomst. Een belangrijk aspect hiervan is dat KSE zich meer gaat richten op de wereldwijde Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Open Dag

Op 25 maart opent KSE haar deuren voor het publiek tijdens haar deelname aan de regionale Open Bedrijven Dag. Tijdens dit evenement is iedereen van harte welkom om de fabriek en kantoren van KSE te bezoeken.

Portfolio

Het portfolio van de doseer- en weegoplossingen van KSE omvat alles van micro- tot bulkcomponenten. Met PROMAS ST, de toekomstbestendige automatiseringssoftware van KSE, worden fabrieksprocessen volledig geautomatiseerd.

Wereldwijd actief

Klanten over de hele wereld genieten van ondersteuning op afstand met online diagnose en een helpdesk die 24 uur per dag beschikbaar is. Het bedrijf dat wereldwijd opereert is gevestigd in Bladel en heeft momenteel circa 200 werknemers in dienst.

Lees ook: KSE opent nieuwe assemblagehal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.