uncategorized

Nieuw jaar nieuwe werkkleding én veiligheid

Het nieuwe jaar is aangebroken en dan is nieuwe en frisse werkkleding ook een fijn idee. Waarschijnlijk zijn de werkbroeken al tal van keren in de wasmachine geweest, zitten er vlekken in die je er niet meer uitkrijgt zijn de werkschoenen inmiddels ook aan vervanging toe. Sowieso moet het eens in de zoveel tijd vervangen worden en nu is dat de aangewezen tijd daarvoor! Bij Bowork heb je alle werkkleding die je nodig hebt. Van werkvesten tot persoonlijke beschermingsmiddelen als veiligheidsklompen, maar ook gezichtsbescherming en alle soorten werkkleding en schoenen.

Fris de deur uit

Niks is fijner dan lekker fris de deur uit kunnen ’s ochtends vroeg. Wakker worden onder de douche, een lekkere (sterke) bak koffie (om mee te nemen) en frisse en schone kleren. Het staat dan ook nog eens verzorgd, ook al heb je misschien niet altijd contact met klanten. Het is ook fijn om gewoon zelf een fris en goed gevoel te hebben.

Niets staat zo onprofessioneel om ergens te komen en er onverzorgd uit te zien en onfris te ruiken. Daarnaast is dat ook geen goede reclame voor het bedrijf waar je werkt. En wat zou je er zelf van vinden als er een onverzorgd persoon binnenkomt bij jou thuis? Daarom een tip: zorg dat je altijd een flesje deodorant en wellicht een geurtje bij je hebt. En misschien een schone set kleding, zodat als er wat gebeurt, je je wel in schone kleding kunt hijsen.

Het staat professioneler

Ook al verplicht jouw werkgever niet dat je bepaalde werkkleding moet dragen, dan is het aan te raden dit wel te doen. Dit staat gewoonweg veel professioneler voor de mensen waar je eventueel aan huis komt en die je tegenkomt.

Het staat ook professioneel als je de bescherming gebruikt die noodzakelijk is of wordt aangeraden in bepaalde situaties. Denk hierbij aan gehoorbescherming als je op een plaats of in een situatie bent waar enorm veel lawaai is.

Veiligheid voorop

Welk werk je ook uitvoert, veiligheid staat altijd voorop. Hoe verleidelijk het soms ook is om een paar van deze veiligheidsmaatregelen te laten varen, moet je dat evengoed niet doen. Vaak denken mensen dat er toch niets gebeurt, maar niets is minder waar. Je zal net zien dat er juist wel iets gebeurt op het moment dat je je niet aan de maatregelen houdt en dan heb je een groot probleem. Draag daarom de veiligheidskleding die wordt gevraagd. Mis je iets of is er iets defect, dan moet je dat direct melden aan de werkgever.

Naast kleding en schoenen voor de veiligheid, heeft Bowork ook gezichtsbescherming, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. Wat ons betreft is een reflecterend hesje en werkhandschoenen iets wat je altijd bij je zou moeten hebben.

Zorg dat je altijd extra’s bij je hebt

Zorg dat je van de belangrijkste bescherming en kleding altijd wat extra’s mee hebt onderweg. Mocht er iets kapot gaan of de kleding wordt om welke reden dan ook vies en nat, dan heb je in ieder geval altijd vervangende bescherming en kleding bij je.

De informatie in dit partnernieuws is afkomstig van een van de commerciële partners van de Eisma Media Groep en valt buiten de verantwoording van de redactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.