Alle professionals in de dierlijke productieketen zijn ons lief, maar onze abonnees hebben toch een streepje voor bij De Molenaar. Daarom bieden we hen diverse exclusieve voordelen op demolenaar.nl. Bekijk hieronder wat u allemaal extra krijgt wanneer u een abonnement op De Molenaar heeft en wat u dus mist wanneer u geen abonnement heeft.

1. Gratis toegang tot alle premium content

Markering van premium content

Als abonnee van De Molenaar heeft u sinds begin 2021 gratis toegang tot alle premium content op demolenaar.nl. Dit zijn berichten, video’s, columns e.d., die alleen toegankelijk zijn voor abonnees.

Alle korte nieuwsberichten vanuit de branche blijven voor iedereen toegankelijk. Maar wanneer het gaat om achtergronden bij het nieuws, verdieping van een bepaald onderwerp, een interview met een specialist op een bepaald gebied of de column van de hoofdredacteur, dan valt het onder premium.

Deze content (letterlijk: inhoud) wordt exclusief voor de abonnees van De Molenaar gemaakt en kan allerlei vormen aannemen: tekst, fotocollages, video’s, etc. Alle premium content op demolenaar.nl is te vinden via het menu-item ‘Premium’. Bovendien is alle premium content per item herkenbaar aan een groen balkje met het woord ‘Premium’ erin.

Wanneer een websitebezoeker op zo’n item klikt, verschijnt er automatisch een pop-up met de mogelijkheid om in te loggen om verder te kunnen lezen. Bent u al ingelogd voordat u op een premium-item klikt, dan kunt u uiteraard meteen verder lezen of kijken. Heeft u geen abonnement op De Molenaar, dan is het item voor u niet toegankelijk.

2. Uitgebreid online archief met handige zoekfunctie

Op demolenaar.nl/vakblad-edities vindt u een archief met daarin ruim 230 edities van De Molenaar (stand per juni 2021): alle sinds begin 2008 verschenen edities. Een schat aan informatie binnen handbereik, exclusief voor abonnees!

Bent u een editie kwijt of heeft u er eentje uitgeleend, maar zoekt u nou net een verhaal in die editie? Geen nood: ga naar demolenaar.nl/vakblad-edities, log in, zoek de betreffende editie op en lees het volledige verhaal op uw scherm!

Of zoekt u nu juist alles wat er sinds 2008 over een bepaald onderwerp in De Molenaar is geschreven? Type dan het onderwerp in het zoekvakje ‘Doorzoek de website’ en klik op <enter> of op het vergrootglas. Dan vindt u niet alleen de jaargang en het editienummer waarin dat onderwerp aan bod kwam, maar zelfs het nummer van de pagina waarop uw zoekterm is gevonden.

Dus: zoekt u wat er eerder in De Molenaar over een bepaald onderwerp heeft gestaan? De Molenaar vindt het voor u. Probeer het zelf maar eens!

Wanneer u voorafgaand aan uw zoekopdracht al was ingelogd, dan klikt u vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar de betreffende pagina van de gevonden editie. Was u nog niet ingelogd, dan krijgt u na het klikken op uw zoekresultaten alsnog de optie om in te loggen.

Met uw persoonlijke inloggegevens heeft u gratis toegang tot het complete archief op demolenaar.nl/vakblad-edities. Heeft u nog geen inloggegevens? Maak die dan eerst aan via demolenaar.nl/online-account-activeren.

3. Webshop met automatische abonneekorting

Abonnees hebben nóg een streepje voor en krijgen vanaf nu automatisch korting in de nieuwe webshop van De Molenaar. Het kortingspercentage verschilt per abonnementssoort: bij De Molenaar Premium krijgt u 10% korting, bij De Molenaar Digitaal 25% en bij De Molenaar Compleet maar liefst 50%.

De korting wordt, nadat u bent ingelogd, automatisch verrekend bij het afrekenen. Inloggen gaat via de donkerblauwe knop rechtsboven in uw scherm (computer, laptop) of via het donkerblauwe vierkantje met drie streepjes (tablet, smartphone). Of rechtstreeks via demolenaar.nl/inloggen.

Ga naar demolenaar.nl/shop om te zien welke producten er al in staan en log in om te zien hoeveel korting u krijgt. Sommige digitale dossiers zijn voor abonnees zelfs helemaal gratis. Handig: een verzameling verhalen over een bepaald onderwerp, als pdf te downloaden, door De Molenaar al handzaam voor u gebundeld.

Heeft u nog geen inloggegevens? Maak die dan eerst aan via demolenaar.nl/online-account-activeren. Dat is eenmalig en gratis voor abonnees, dus doe dit meteen om daarna van alle abonneevoordelen te profiteren.

Voor niet-abonnees biedt de webshop van De Molenaar trouwens ook interessante producten: eerder verschenen edities van De Molenaar, fysiek of als pdf na te bestellen, en E-books en dossiers rondom bepaalde thema’s. Kortom: dezelfde producten als voor abonnees, maar dan zonder korting. Neem maar eens een kijkje in de webshop via demolenaar.nl/shop.

4. Geen post, toch alle edities van De Molenaar lezen

Woont u buiten Nederland en wilt u De Molenaar zonder postvertraging lezen? Of bent u zo milieubewust dat u liever geen fysieke post ontvangt? Neem dan het abonnement De Molenaar Digitaal. Daarmee krijgt u toegang tot het complete online archief van De Molenaar, waarin u dus niet alleen iedere nieuw te verschijnen editie kunt lezen, maar ook alle edities die al zijn verschenen voordat u abonnee werd.

Uiterlijk op de dag dat er weer een fysieke editie van De Molenaar bij de Nederlandse abonnees wordt bezorgd, staat die editie ook in het online archief. Woont u buiten Nederland, dan leest u via een abonnement De Molenaar Digitaal iedere editie dus zonder die vervelende postvertraging.

Bovendien is De Molenaar Digitaal wegens het ontbreken van druk- en verzendkosten voordeliger dan De Molenaar Compleet, zeker wanneer u buiten Nederland woont en u anders een toeslag voor verzending naar het buitenland moet betalen.

Tenslotte, maar niet onbelangrijk: abonnees met een digitaal abonnement profiteren automatisch van 25% korting in de webshop van De Molenaar.

Uw abonnement De Molenaar Digitaal vraagt u hier aan.

Laat uw sleutel tot deze exclusieve lezersvoordelen niet liggen!

Activeer meteen uw online account om van al deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendelt u uw abonneevoordelen:

  • ga naar demolenaar.nl/online-account-activeren
  • vul uw relatienummer (zie o.a. het adreslabel van uw exemplaar van De Molenaar) of uw adresgegevens in
  • bepaal uw eigen wachtwoord
  • log in en uit via de donkerblauwe knop (computer, laptop) of het donkerblauwe vierkantje met witte strepen (tablet, smartphone) rechtsboven op deze website

Ook deze voordelen pakken?

Bent u nog geen abonnee van De Molenaar, maar wilt u ook graag profiteren van de bovenstaande abonneevoordelen? Neem dan meteen een abonnement en pak die voordelen ook!

U kunt trouwens ook een abonnement nemen op alleen de premium content op deze website, zonder daarbij vakblad De Molenaar in print of digitaal te (kunnen) lezen. Kies dan voor het abonnement De Molenaar Premium en bekijk hier tot welke informatie u daarmee allemaal toegang krijgt.