Ga naar hoofdinhoud

Cursus Gezond produceren in de intensieve veehouderij

Datum
donderdag 12 mei 2016
Locatie
Wageningen
Meer informatie
www.wageningenur.nl

Welke mogelijkheden zijn er om gezond te produceren in de varkens- en pluimveehouderij met een laag antibiotica gebruik? Wat is de invloed van voeding, hygiëne en leefomgeving op de darm- en diergezondheid? Zijn plantenextracten, bacteriofagen en quorum-sensing inhibitors kansrijke alternatieven voor antibiotica? Deze, en vele andere vragen worden beantwoord in de cursus Gezond produceren in de intensieve veehouderij. Na het volgen van de cursus beschikt u over verdiepende en nieuwe inzichten in voer- en managementmethoden om de diergezondheid in de intensieve veehouderij te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback