Ga naar hoofdinhoud

Cursus ‘Opzetten van HACCP-systemen’

Datum
donderdag 6 april 2017
Locatie
Lelystad
Meer informatie
www.schothorst.nl

Medewerkers in productie en de kwaliteitsdienst worden geconfronteerd met (veranderende) eisen vanuit HACCP. Dit geldt voor zowel de levensmiddelen als ook de diervoederindustrie. Allerlei normen zoals GMP+, BRC, IFS en ISO22000 werken met het HACCP-systeem. Hoe wordt een HACCP systeem opgezet en hoe wordt dit onderhouden. Op deze vragen volgt een antwoord in deze cursus.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • risicoanalyse
  • verificatie en validatie
  • specifieke en algemene beheersmaatregelen
  • HACCP teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback